Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Holograma lui Whitney Houston va susține un turneu mondial în 2016

Unii artiști își continuă cariera chiar și după moarte. Un nou exemplu din seria resuscitării talentelor muzicale pierdute este Whitney Houston. Îndrăgita cântăreață americană, ce s-a stins din viață în 2012, va reveni pe scenă în 2016 sub forma unei holograme. Readucerea sa în atenția publicului va fi una memorabilă, holograma lui Whitney urmând să susțină un întreg turneu.

Publicat

pe

Whitney Houston
Whitney Houston

După succesul hologramelor lui 2Pac și Michael Jackson, o nouă idee de business s-a întrezărit la orizont: holograme care susțin turnee. Primul artist care va fi readus pe scenă pentru o întreagă serie de concerte este Whitney Houston.

"Mi s-a frânt inima în 2012, când am aflat că Whitney s-a stins din viață. Oportunitatea de împărtăși lumii din nou talentul ei extraordinar este exact ceea ce am sperat că voi putea fructifica atunci când am pus bazele acestei afaceri. Sunt încrezător în faptul că vom crea cel mai impresionant eveniment în memoria incredibilei Whitney", a declarat CEO-ul Hologram USA și FilmOn, Alki David.

Concertele nu doar că se vor extinde la nivel mondial, ci vor fi și transmise de către FilmOn Studios atât pe platforme digitale, cât și prin cablu. Show-ul va fi interactiv și va include momente cu holograma cântăreței interpretând marile ei hituri, alături de invitați surpriză, ce nu au fost încă anunțați.

"Este o mare șansă pentru fanii ei de a revedea una dintre cele mai premiate artiste din istoria muzicală și de a adauga palmaresului ei show-uri de neuitat", a declarat sora regretatei cântărețe, Pat, în grija căreia au fost lăsate bunurile materiale ale lui Houston.

Primele concerte vor avea loc în SUA. Detalii pe larg despre turneul mondial din 2016 vor fi dezvăluite în perioada următoare.

Whitney Houston s-a stins din viață în februarie 2012, la vârsta de 48 de ani. Singurul ei copil, Bobbi Kristina Brown, a murit anul acesta, în luna iulie.

Whitney Houston - "I Have Nothing"

Trending