Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Holograf a filmat videoclipul "Bine ai venit în viața mea!"

Trupa Holograf a filmat videoclipul piesei "Bine ai venit în viața mea!", una dintre noutățile incluse pe albumul "Life Line", așteptat în această toamnă.
Holograf la filmarile videoclipului Bine ai venit în viața mea

Holograf la filmarile videoclipului Bine ai venit în viața mea │ FOTO: Alexandru Chițu / MediaPro Music

Noul disc Holograf va fi lansat în cadrul concertelor de la Sala Polivalentă pe 14 și 15 noiembrie 2015. Materialul "Life Line" va reuni 4 piese noi, melodii re-imprimate (“Mafia”, “Sunt un balcanic”), 2 bonusuri și o înregistrare instrumentală.

"Bine ai venit în viața mea!" este una dintre noutățile muzicale aduse de noul album. Potrivit lui Mugurel Vrabete, este o melodie despre cei care primesc o nouă șansă în găsirea dragostei. Povestea este sugerată vizual cu cadre filmate pe o miriște de lângă Corbeanca, personajele principale fiind două păpuși din paie. Din videoclip nu vor lipsi imagini din București. Materialul va fi lansat în contextul galei Media Music Awards 2015.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: Alexandru Chițu / MediaPro Music

Cele două piese bonus ce vor figura pe album sunt colaborarea cu Antonia "Întoarce-te acasă" și piesa solo a lui Dan Bittman - "Și îngerii au demonii lor". Discul, ce va fi lansat prin MediaPro Music, va fi precedat de un turneu național ce va include orașe precum Constanţa (Casa de Cultură a Sindicatelor, 23 octombrie), Craiova (Casa de Cultură a Studenţilor, 25 octombrie), Cluj-Napoca (Casa de Cultură a Studenţilor, 27 octombrie), Timişoara (Opera Română, 29 şi 30 octombrie) şi Ploieşti (8 noiembrie).

Cel mai recent disc Holograf este "Love Affair" din 2012. Componența trupei îi reunește pe Dan Bittman (voce), Edi Petroșel (tobe), Tino Furtună (clape), Romeo Dediu (chitară) și Iulian Vrabete (bas).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Dan BittmanHolografIulian Vrabete
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alina Eremia lansează videoclipul "A fost o nebunie" - TEASER

Alina Eremia a filmat un videoclip nou pentru piesa "A fost o nebunie". Înainte de lansare, programată pe 3 septembrie,...

Închide