Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Fiul de 16 ani al solistului Green Day, Jakob Danger, a lansat 5 piese online - AUDIO

Cel mai tânăr dintre copiii lui Billie Joe Armstrong pare să-i calce pe urme tatălui său. Jakob Danger a lansat online 5 piese pop-punk compuse de el, ce vor fi incluse pe un prim EP.
Billie Joe Armstrong (Green Day)

Billie Joe Armstrong (Green Day)

Viitorul sună bine pentru fanii Green Day și implicit ai muzicii punk. Fiul de 16 ani al solistului Billie Joe Armstrong, Jakob Danger, a semnat un contract cu casa de discuri Burger Records, prin intermediul căreia își va lansa EP-ul de debut.

Jakob a compus deja 5 piese, pe care le-a postat online. ”King of the World”, ”Waiting to Dance”, ”Dont try”, ”Go Inside” și ”Friday Feels” ar putea da startul unui nou val de entuziaști ai punk-ului și pop-punk-ului. Pe aceste melodii, Jakob poate fi ascultat la voce și chitară, fratele său mai mare, Joey Armstrong, fiind la tobe.

"King of the World" - Jakob Danger

"Waiting To Dance" - Jakob Danger

"Dont try" - Jakob Danger

"Go Inside" - Jakob Danger

"Friday Feels" - Jakob Danger

Până la apariția primului EP al lui Jakob Danger Armstrong, publicul va putea urmări un documentar Green Day, ce va spune povestea înregistrării discului ”American Idiot”. Intitulat "Heart Like a Hand Grenade", filmul va rezenta imagini din studioul de înregistrări, precum și primul concert în cadrul căruia Green Day a interpretat live toate piesele incluse pe ”American Idiot”.

Ideea de a surprinde pe cameră procesul de creație i-a aparținut regizorului John Roecker, acesta sugerându-i lui Billie Armstrong să filmeze în studioul de înregistrări.

”I-am spus (lui Billie Joe Armstrong) că ar trebui să țină un jurnal video atunci când înregistrează albumul, dar el mi-a raspuns că a mai încercat asta, dar că nu a mers. I-am sugerat atunci să pună camere în studio și să le lase pornite, în așa fel încât să nu fie prea invazive și să-și poată face treaba ca de obicei (speram totuși să citească printre rânduri). Apoi am primit un telefon într-o vineri seară și mi-a spus că el și trupa vor fi în Los Angeles luni și că aș putea să țin eu camera. Și așa au început cele 9 luni alături de Green Day.”

Heart Like a Hand Grenade va debuta în cinematografe pe 15 octombrie. Mai jos puteți urmări un trailer.

Citește mai multe despre Green DayJakob Danger
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga a fost numită „Femeia Anului” de către Billboard

Lady Gaga, una dintre cele mai excentrice artiste ale momentului, a fost declarată „Femeia Anului” de către cei de la...

Închide