Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Disclosure a lansat o piesă nouă, "Hourglass" ft. LION BABE - AUDIO

Disclosure a lansat un nou single de pe albumul ”Caracal”. Melodia se numește "Hourglass" și este lansată în colaborare cu LION BABE, duo-ul neo-soul din New York cunoscut pentru single-ul "Treat Me Like Fire".

Publicat

pe

Disclosure - Hourglass ft. LION BABE
Disclosure - Hourglass ft. LION BABE

Disclosure continuă promovarea celui de-al 2-lea album de studio, ”Caracal”, prin lansarea unui single nou, intitulat ”Hourglass„. Piesa este înregistrată în colaborare cu Lion Babe, duo-ul neo-soul format din Jillian Hervey și Lucas Goodman. Grupul și-a început activitatea în 2011, lansând albumul de debut în ianuarie 2014. De pe disc au fost extrase single-urile "Treat Me Like Fire" și "Jump Hi".

Noua piesă Disclosure lansată împreună cu Lion Babe poate fi descărcată gratuit la fiecare precomandă a albumului ”Caracal”.

Disclosure - "Hourglass" ft. LION BABE

Noul album Disclosure, ”Caracal”, va fi lansat pe 25 septembrie. Discul include colaborări interesante cu The Weeknd, Sam Smith și Lorde.

Tracklist Disclosure - ”Caracal”:

  1. Nocturnal (feat. The Weeknd)
  2. Omen (feat. Sam Smith)
  3. Holding On (feat. Gregory Porter)
  4. Hourglass (feat. LION BABE)
  5. Willing & Able (feat. Kwabs)
  6. Magnets (feat. Lorde)
  7. Jaded
  8. Good Intentions (feat. Miguel)
  9. Superego (feat. Nao)
  10. Echoes
  11. Masterpiece (feat. Jordan Rakei)
  12. Molecules
  13. Moving Mountains (feat. Brendan Reilly)
  14. Bang That
  15. Afterthought

Într-o discuție cu Annie Mac de la BBC Radio 1, frații Lawrence au oferit detalii cu privire la noul disc, cu acest prilej exprimându-și dorința de a nu mai fi etichetați drept ”artiști house”.

„O piesă bună e o piesă bună, o poți cânta în orice stil și cu orice intrumente. Dacă sună bine, indiferent de genul muzical în care e interpretată, atunci e o melodie bună.”

Disclosure a lansat albumul de debut în 2013. „Settle” a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK, fiind certificat cu platină în aprilie 2014. Pe acest disc se regăsesc hiturile „Latch” și „White Noise„.

Trending