Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

Disclosure a lansat o piesă nouă, "Hourglass" ft. LION BABE - AUDIO

Disclosure a lansat un nou single de pe albumul ”Caracal”. Melodia se numește "Hourglass" și este lansată în colaborare cu LION BABE, duo-ul neo-soul din New York cunoscut pentru single-ul "Treat Me Like Fire".
Disclosure - Hourglass ft. LION BABE

Disclosure - Hourglass ft. LION BABE

Disclosure continuă promovarea celui de-al 2-lea album de studio, ”Caracal”, prin lansarea unui single nou, intitulat ”Hourglass„. Piesa este înregistrată în colaborare cu Lion Babe, duo-ul neo-soul format din Jillian Hervey și Lucas Goodman. Grupul și-a început activitatea în 2011, lansând albumul de debut în ianuarie 2014. De pe disc au fost extrase single-urile "Treat Me Like Fire" și "Jump Hi".

Noua piesă Disclosure lansată împreună cu Lion Babe poate fi descărcată gratuit la fiecare precomandă a albumului ”Caracal”.

Disclosure - "Hourglass" ft. LION BABE

Noul album Disclosure, ”Caracal”, va fi lansat pe 25 septembrie. Discul include colaborări interesante cu The Weeknd, Sam Smith și Lorde.

Tracklist Disclosure - ”Caracal”:

 1. Nocturnal (feat. The Weeknd)
 2. Omen (feat. Sam Smith)
 3. Holding On (feat. Gregory Porter)
 4. Hourglass (feat. LION BABE)
 5. Willing & Able (feat. Kwabs)
 6. Magnets (feat. Lorde)
 7. Jaded
 8. Good Intentions (feat. Miguel)
 9. Superego (feat. Nao)
 10. Echoes
 11. Masterpiece (feat. Jordan Rakei)
 12. Molecules
 13. Moving Mountains (feat. Brendan Reilly)
 14. Bang That
 15. Afterthought

Într-o discuție cu Annie Mac de la BBC Radio 1, frații Lawrence au oferit detalii cu privire la noul disc, cu acest prilej exprimându-și dorința de a nu mai fi etichetați drept ”artiști house”.

„O piesă bună e o piesă bună, o poți cânta în orice stil și cu orice intrumente. Dacă sună bine, indiferent de genul muzical în care e interpretată, atunci e o melodie bună.”

Disclosure a lansat albumul de debut în 2013. „Settle” a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK, fiind certificat cu platină în aprilie 2014. Pe acest disc se regăsesc hiturile „Latch” și „White Noise„.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tranda a lansat piesa "Shaii" feat. Criss Blaziny și Chimie - AUDIO

Tranda a lansat prima piesă de pe noul EP „CONSTANGELES – Volumul 2”. Melodia se numește "Shaii" și este înregistrată...

Închide