Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Cristi Minculescu şi Iris, răsplătiţi cu ropote de aplauze în debutul turneului "Din nou împreună"

Cu 38 de ani de carieră în spate, Cristi Minculescu şi Iris au pornit pe 18 septembrie în turneul “Din nou împreună”, care a ajuns deja în oraşele Piteşti, Timişoara şi Craiova. Formația a fost întâmpinată cu săli pline și ropote de aplauze.
Cristi Minculescu & Iris

Cristi Minculescu & Iris │ FOTO: Radu Radoi

După cum spunea Cristi Minculescu într-un interviu, publicul nu s-a schimbat prea mult de-a lungul timpului, ci doar faptul că “suporterii vin acum la concerte cu copiii lor”. Această observație s-a adeverit la primele trei concerte din cadrul turneului "Din nou împreună", unde publicul a fost de toate vârstele şi generaţiile.

Cu sălile pline şi vizibil emoţionaţi de reîntâlnirea cu prietenii lor, Cristi Minculescu şi Iris au interacţionat cu fanii atât înainte de concert, în timpul show-ului prin hiturile cântate împreună, cât şi după. În toate cele trei oraşe s-au organizat tombole, prin care au fost aleşi câte 10 spectatori, ce s-au întâlnit cu membrii trupei pentru poze şi autografe.

“Am început turneul de câteva zile şi ne bucurăm că prietenii noştri au venit în număr mare să cânte alături de noi în concerte. Încrederea neclintită a suporterilor noştri ne-a determinat să pornim din nou la drum în această formulă. Turneul continuă în alte 10 oraşe din ţară, abia aşteptam să ne întâlnim”, adaugă Cristi Minculescu.

Cristi Minculescu și Iris la Craiova

Cristi Minculescu și Iris la Craiova

Turneul se află abia la început, formația urmând a concerta în alte 10 orașe ale țării.

Turneul continuă în următoarele oraşe:

  • 26.09 – Cluj-Napoca – Casa de Cultură a Studenților
  • 28.09 – Suceava – Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 29.09 – Iași – Casa de Cultură a Studenților
  • 30.09 – Bacău – Casa de Cultură
  • 01.10 – Galați – Teatrul Muzical
  • 02.10 – Buzău – Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 03.10 – Brașov – Sala Patria
  • 04.10 – Ploiești – Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 12.10 – Constanța – Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 15.10 – București – Sala Polivalentă

Citește mai multe despre Cristi MinculescuIris
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alanis Morissette a lansat "Superstar Wonderful Weirdos" (demo) - AUDIO

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de la apariția albumului “Jagged Little Pill”, Alanis Morissette relansează discul într-o versiune...

Închide