Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Cristi Minculescu şi Iris, răsplătiţi cu ropote de aplauze în debutul turneului "Din nou împreună"

Cu 38 de ani de carieră în spate, Cristi Minculescu şi Iris au pornit pe 18 septembrie în turneul “Din nou împreună”, care a ajuns deja în oraşele Piteşti, Timişoara şi Craiova. Formația a fost întâmpinată cu săli pline și ropote de aplauze.
Cristi Minculescu & Iris

Cristi Minculescu & Iris │ FOTO: Radu Radoi

După cum spunea Cristi Minculescu într-un interviu, publicul nu s-a schimbat prea mult de-a lungul timpului, ci doar faptul că “suporterii vin acum la concerte cu copiii lor”. Această observație s-a adeverit la primele trei concerte din cadrul turneului "Din nou împreună", unde publicul a fost de toate vârstele şi generaţiile.

Cu sălile pline şi vizibil emoţionaţi de reîntâlnirea cu prietenii lor, Cristi Minculescu şi Iris au interacţionat cu fanii atât înainte de concert, în timpul show-ului prin hiturile cântate împreună, cât şi după. În toate cele trei oraşe s-au organizat tombole, prin care au fost aleşi câte 10 spectatori, ce s-au întâlnit cu membrii trupei pentru poze şi autografe.

“Am început turneul de câteva zile şi ne bucurăm că prietenii noştri au venit în număr mare să cânte alături de noi în concerte. Încrederea neclintită a suporterilor noştri ne-a determinat să pornim din nou la drum în această formulă. Turneul continuă în alte 10 oraşe din ţară, abia aşteptam să ne întâlnim”, adaugă Cristi Minculescu.

Cristi Minculescu și Iris la Craiova

Cristi Minculescu și Iris la Craiova

Turneul se află abia la început, formația urmând a concerta în alte 10 orașe ale țării.

Turneul continuă în următoarele oraşe:

  • 26.09 – Cluj-Napoca – Casa de Cultură a Studenților
  • 28.09 – Suceava – Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 29.09 – Iași – Casa de Cultură a Studenților
  • 30.09 – Bacău – Casa de Cultură
  • 01.10 – Galați – Teatrul Muzical
  • 02.10 – Buzău – Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 03.10 – Brașov – Sala Patria
  • 04.10 – Ploiești – Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 12.10 – Constanța – Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 15.10 – București – Sala Polivalentă

Citește mai multe despre Cristi MinculescuIris
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alanis Morissette a lansat "Superstar Wonderful Weirdos" (demo) - AUDIO

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de la apariția albumului “Jagged Little Pill”, Alanis Morissette relansează discul într-o versiune...

Închide