Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Concertul Enter Shikari se mută în Club Colectiv

Concertul Enter Shikari, care va avea loc pe 5 octombrie, se va muta în Club Colectiv din București. Află mai jos ultimele detalii și prețul biletelor.

Enter Shikari la BESTFEST pe 7 iulie 2013

Din motive logistice, organizatorii au decis  împreună cu managementul formației ENTER SHIKARI, să mute concertul din data de 5 octombrie 2015, programat inițial la Arenele Romane, într-o nouă locație. Astfel, spectacolul va continua după programul stabilit, cu Hacktivist ca special-guest, în Club Colectiv din București.

Din păcate, ca și consecință a acestei decizii comune, numărul biletelor la spectacol va fi restricționat la 700 de bucăți, dintre care s-a dat deja o parte semnificativă. Biletele achiziționate până acum râmân valabile fără alte formalități.

În momentul de față, biletele la concertul Enter Shikari costă 69 de lei. În scurt timp, acestea se vor epuiza iar prețul se va schimba la 79 de lei, pentru restul biletelor până în ziua concertului, când, în măsura în care vor mai fi disponibile, acestea au valoarea de 85  de lei.

Enter Shikari a intrat în atenția industriei muzicale odată cu lansarea albumului de debut, „Take to the Skies„. Materialul s-a clasat pe locul 4 în Official UK Album Chart, primind discul de aur în UK pentru vânzări de peste 100.000 de copii. În 2009 au lansat cel de-al doilea album, „Common Dreads” , trei ani mai târziu apărând pe piață „A Flash Flood of Colour„, material promovat și în concertul de la București.

Dincolo de mesajul muzical pe care îl promoveaza, Enter Shikari este recunoscută pentru show-urile live explozive, fiind una dintre cele mai întalnite trupe în line-up-urile festivalurilor internaționale precum Download, Woodstock, Rock Im Park, Rock Am Ring, Volt, T in the Park sau Pukkelpop.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Enter Shikari
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă o piesă nouă Lana Del Rey, "Salvatore" - AUDIO

Lana Del Rey a fost invitată la BBC Radio 1 pentru a discuta despre albumul ”Honeymoon”. Cu acest prilej, artista...

Închide