Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul Enter Shikari se mută în Club Colectiv

Concertul Enter Shikari, care va avea loc pe 5 octombrie, se va muta în Club Colectiv din București. Află mai jos ultimele detalii și prețul biletelor.

Publicat

pe

Enter Shikari la BESTFEST pe 7 iulie 2013

Din motive logistice, organizatorii au decis  împreună cu managementul formației ENTER SHIKARI, să mute concertul din data de 5 octombrie 2015, programat inițial la Arenele Romane, într-o nouă locație. Astfel, spectacolul va continua după programul stabilit, cu Hacktivist ca special-guest, în Club Colectiv din București.

Din păcate, ca și consecință a acestei decizii comune, numărul biletelor la spectacol va fi restricționat la 700 de bucăți, dintre care s-a dat deja o parte semnificativă. Biletele achiziționate până acum râmân valabile fără alte formalități.

În momentul de față, biletele la concertul Enter Shikari costă 69 de lei. În scurt timp, acestea se vor epuiza iar prețul se va schimba la 79 de lei, pentru restul biletelor până în ziua concertului, când, în măsura în care vor mai fi disponibile, acestea au valoarea de 85  de lei.

Enter Shikari a intrat în atenția industriei muzicale odată cu lansarea albumului de debut, „Take to the Skies„. Materialul s-a clasat pe locul 4 în Official UK Album Chart, primind discul de aur în UK pentru vânzări de peste 100.000 de copii. În 2009 au lansat cel de-al doilea album, „Common Dreads” , trei ani mai târziu apărând pe piață „A Flash Flood of Colour„, material promovat și în concertul de la București.

Dincolo de mesajul muzical pe care îl promoveaza, Enter Shikari este recunoscută pentru show-urile live explozive, fiind una dintre cele mai întalnite trupe în line-up-urile festivalurilor internaționale precum Download, Woodstock, Rock Im Park, Rock Am Ring, Volt, T in the Park sau Pukkelpop.

Trending