Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

AUDIO: Justin Bieber - "Perfect Together", o nouă piesă de pe albumul așteptat în noiembrie

O nouă piesă înregistrată de Justin Bieber pentru cel de-al 4-lea album de studio a apărut online înainte de lansarea oficială. Melodia se numește "Perfect Together" și poate fi ascultată în articol.
Justin Bieber

Justin Bieber

Justin Bieber s-a reîntors în luminile reflectoarelor, iar fanii sunt din nou receptivi la muzica sa. Piesa “What Do You Mean?“, lansată în urmă cu câteva zile și interpretată live în premieră în cadrul galei MTV VMA 2015, a devenit Number One pe iTunes în 90 de țări.

Pentru starul canadian, antipatizat până nu demult din cauza problemelor sale cu legea, revenirea în grațiile publicului a însemnat enorm. Așa s-ar putea explica și reacția sa de la VMA. Emoționat de valul de aplauze cu care a fost întâmpinat, Justin Bieber a început să plângă. Întrebat apoi în cadrul emisiunii lui Jimmy Fallon dacă a fost ceva regizat, acesta a mărturisit că s-a întâmplat spontan, și că a fost pur și simplu copleșit de afecțiunea fanilor.

Justin Bieber explică de ce a plâns la VMA @ Jimmy Fallon

Piesa “What Do You Mean?“ va fi inclusă pe cel de-al 4-lea album de studio al lui Justin Bieber, așteptat pe 13 noiembrie. Momentan, tracklistul și titlul discului nu au fost dezvăluite, însă o nouă piesă, intitulată "Perfect Together", a apărut recent pe internet. Melodia se va regăsi, cel mai probabil, pe noul album al artistului.

Justin Bieber - "Perfect Together" - AUDIO

Pentru noul album, Justin Bieber a colaborat cu o serie de producători de top: Diplo, Skrillex, Diddy, Rick Ross, Jermaine Dupri. Pe lista colaboratorilor se înscriu, de asemenea, Kanye West și fondatorul Def Jam Records, Rick Rubin, ce a lucrat de-a lungul carierei cu artiști precum Adele, Eminem, Red Hot Chili Peppers, AC/DC, U2, Green Day, Linkin Park și lista poate continua.

Citește mai multe despre Justin Bieber
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Black Sabbath va susține turneul de adio în 2016, anunțând primele concerte - VIDEO

Ozzy Osbourne, Tony Iommi și Geezer Butler vor susține ultimul turneu Black Sabbath în 2016. Formația a anunțat 24 de...

Închide