Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Andra, Alina Eremia și Holograf lansează piese noi la Media Music Awards (MMA) 2015

Gala Media Music Awards 2015 va oferi publicului momente live inedite. Cei mai îndrăgiți artiști din industria muzicală românească vor urca pe scena amenajată în Piața Mare din Sibiu pentru a interpreta cele mai noi hituri. În cadrul galei vor avea loc și premiere, Andra, Alina Eremia și Holograf urmând să lanseze piese noi.
Andra / Alina Eremia / Holograf

Andra / Alina Eremia / Holograf

Cea de-a patra ediție a Media Music Awards (MMA) va avea loc pe 3 septembrie la Sibiu. Pe o scenă impozantă vor urca cei mai în vogă artiști din România, cei care s-au bucurat de cele mai multe difuzări media în ultimul an: Andra, Smiley, Delia, Elena Gheorghe, Alex Velea, Holograf, What’s Up, Voltaj, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Maxim, Akcent, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Balan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nuca, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir, Fameless (cu Tiberiu Albu), FreeStay.

Evenimentul va oferi artiștilor prilejul perfect pentru a lansa noi melodii. Astfel, în cadrul galei, vor fi prezentate publicului noile piese Andra, Alina Eremia și Holograf.

  • Andra lansează piesa ”Niciodată Să Nu Spui Niciodată” - Urmărește videoclipul.
  • Alina Eremia lansează piesa ”A fost o nebunie” - Urmărește videoclipul.
  • Holograf lansează piesa ”Bine ai venit în viața mea !” - Urmărește videoclipul.

TEASER: Andra - ”Niciodată Să Nu Spui Niciodată

”Vă pup de la filmările noului meu clip „Niciodată să nu spui niciodată”! Mă gândesc la voi și abia aștept să vedeți rezultatul final. Mulțumesc Marius Moga & DeMoga !”, a scris Andra pe pagina sa de Facebook.

TEASER: Alina Eremia - ”A fost o nebunie”

"‘A fost o nebunie’ este despre o poveste de dragoste destul de des întâlnită. Versurile vorbesc de momentul acela în care două persoane uită de sentimentele pe care le au, intervin rutina și tentatia și ajung la un final rapid. Mi-am imaginat povestea ca o 'scrisoare audio' prin care ea își exprimă sentimentele și își dorește sa fie descătușată de sentimentele ce o țin captivă in trecut. El în povestea mea este 'inculpatul', el este cel ce a declanșat această poveste! Abia aștept să ascultați piesa pe 3 septembrie!", a spus Alina.

TEASER: Holograf - ”Bine ai venit în viața mea !

"Hey! Abia așteptăm să vedeți noul nostru videoclip "Bine ai venit în viața mea". (...) Piesa se va lansa pe data de 3 septembrie la Media Music Awards la Sibiu! Vă pupăm! ", a transmis trupa Holograf pe pagina de Facebook.

Gala Media Music Awards 2015 va fi prezentată de Pavel Bartoș. Pe scenă va fi prezent și colegul său de la „Românii au Talent”, Smiley, îndrăgitul artist urmând să susțină un recital pentru cei peste 40.000 de spectatori așteptați în Piața Mare a Sibiului.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alina EremiaAndraHolograf
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alexandra Stan și Inna au lansat summer session pentru hitul “We Wanna”

Alexandra Stan și Inna au mers în Parcul Herăstrău și au filmat o versiune summer session pentru hitul „We Wanna”....

Închide