Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Alina Eremia lansează videoclipul "A fost o nebunie" - TEASER

Alina Eremia a filmat un videoclip nou pentru piesa "A fost o nebunie". Înainte de lansare, programată pe 3 septembrie, fanii sunt invitați să urmărească un teaser.
Alina Eremia

Alina Eremia (foto: Mario Mocanu )

După ”Ilegal”, prima piesă lansată de Alina împreună cu fratele ei, Mircea Eremia, artista revine cu un single solo, intitulat "A fost o nebunie". Melodia va fi lansată pe 3 septembrie, împreună cu un videoclip.

”‪#‎AFostONebunie‬ este o piesă cu valoare sentimentală. Mă bucur să împărtășesc cu voi aceste momente speciale. Pe 3 septembrie lansăm piesa, până atunci vă stârnesc curiozitatea cu teaser-ul! Vă pup!”, a scris Alina Eremia pe pagina sa de Facebook.

Alina Eremia - "A fost o nebunie" - VIDEO TEASER

Încă de mică Alina Eremia și-a făcut demonstrat talentul, reprezentând România la Eurovision Junior cu piesa „Țurai”. În 2011, Alina a fost aleasă, în urma unui casting, să facă parte din LaLa Band  și în același timp, să fie protagonista serialului “Pariu cu Viața”, difuzat pe PRO TV. Din 2012, ea a decis să se ocupe de cariera solo și a lansat single-uri precum „Tu ești vara mea”, „În dreapta ta” și „Cum se face”.

Anul acesta, Alina Eremia a ajuns în finala concursului de popularitate Most Wanted Artist by ASUS Fans, în cadrul căruia fanii aleg câștigătorul votându-și artistul preferat. Premiul va fi acordat în cadrul galei Media Music Awards 2015, care se va desfășura pe 3 septembrie la Sibiu.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alina Eremia
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
20 de artiști vor concerta la Fire In The Park Rock Fest - LINE-UP PE ZILE

Line-up-ul primei ediții Fire In The Park Rock Fest va include 20 de artiști. Timp de 22 de ore, pe...

Închide