Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Alanis Morissette a lansat "Superstar Wonderful Weirdos" (demo) - AUDIO

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de la apariția albumului “Jagged Little Pill”, Alanis Morissette relansează discul într-o versiune remasterizată, ce conține în plus variante acustice ale pieselor, înregistrări live din concert și 10 demo-uri ce nu au fost dezvăluite publicului până acum. Primul demo promovat de pe acest album de colecție este "Superstar Wonderful Weirdos", piesă ce poate fi ascultată în articol.

Publicat

pe

Alanis Morissette
Alanis Morissette

Anul acesta se împlinesc nu mai puțin de 20 de ani de la apariția albumului “Jagged Little Pill”, cel de-al 3-lea material din discografia Alanis Morissette. Discul lansat în 1995, când artista de origine canadiană avea doar 21 de ani, a primit 9 nominalizări la Grammy, dintre care 5 au fost fructificate, respectiv pentru Best Rock Album, Best Female Rock Vocal Performance, Best Rock Song ("You Oughta Know") și Album of the Year. De asemenea, “Jagged Little Pill” s-a vândut în peste 33 de milioane de exemplare la nivel internațional, fiind inclus în topul "The 500 Greatest Albums of All Time" realizat de revista Rolling Stone.

Pentru a sărbători această aniversare, Alanis Morissette a hotărât să relanseze discul într-o ediție de colecție, ce conține 4 CD-uri. Primul CD este varianta remasterizată a albumului original, cel de-al doilea CD conține 10 demo-uri nelansate până acum, CD-ul al treilea include versiuni acustice pentru 12 piese, iar ultimul CD este compus din live-uri înregistrate în 1995, în Londra.

"Sunt extrem de încântată să împărtășesc aceste piese noilor generații, precum și celor care au crescut alături de mine în ultimele două decenii. Din fericire, aceste compoziții au rezistat trecerii timpului, iar acum sunt entuziasmată de faptul că pot reflecta asupra lor și asupra ultimilor 20 de ani din viața și cariera mea." - Alanis Morissette

Prima piesă dezvăluită de pe albumul de colecție este "Superstar Wonderful Weirdos". Compoziția este necunoscută publicului, făcând parte din seria celor 10 demo-uri nelansate până acum.

Alanis Morissette - "Superstar Wonderful Weirdos" - AUDIO

Jagged Little Pill” (Collector’s Edition), ce conține toate cele 4 CD-uri, va fi lansat pe 30 octombrie, în ediție limitată de 30.000 de exemplare. Va exista și o altă versiune a albumului, deluxe, ce va include doar primele două CD-uri. Varianta deluxe poate fi precomandată deja de pe iTunes.

Alanis Morissette - Jagged Little Pill (Collector's Edition)

Alanis Morissette - Jagged Little Pill (Collector's Edition)

Tracklist “Jagged Little Pill” (Collector’s Edition) - Alanis Morissette:

CD1 (2015 Remasterizat)

 1. All I Really Want
 2. You Oughta Know
 3. Perfect
 4. Hand in My Pocket
 5. Right Through You
 6. Forgiven
 7. You Learn
 8. Head over Feet
 9. Mary Jane
 10. Ironic
 11. Not the Doctor
 12. Wake Up
 13. You Oughta Know (Jimmy The Saint Blend)
 14. Your House (Acapella) [Hidden Track]
 15. Perfect (Acoustic) [Japanese Bonus]

CD2 (Demo-uri)

 1. The Bottom Line
 2. Superstar Wonderful Weirdos | Alanis Morissette, Glen Ballard, Terrance Sawchuk
 3. Closer than You Might Believe
 4. No Avalon
 5. Comfort | Alanis Morissette, Glen Ballard & Terrance Sawchuk
 6. Gorgeous
 7. King of Intimidation
 8. Death of Cinderella
 9. London
 10. These Are the Thoughts

CD3 (Acustic)

 1. All I Really Want
 2. You Oughta Know
 3. Perfect
 4. Hand in My Pocket
 5. Right Through You
 6. Forgiven
 7. You Learn
 8. Head over Feet
 9. Mary Jane
 10. Ironic
 11. Not the Doctor
 12. Wake Up / Your House

CD4 (Live at Subterranea, Londra, 09/28/95)

 1. All I Really Want
 2. Right Through You
 3. Not the Doctor
 4. Hand in My Pocket
 5. Mary Jane
 6. Ironic
 7. You Learn
 8. Forgiven
 9. You Oughta Know
 10. Wake Up
 11. Head Over Feet
 12. Perfect
PUBLICITATE
Comentează

Toate stirile

Toboșarul Foo Fighters povestește cum a fost tratat de Alanis Morrissette în anii '90

Taylor Hawkins a detaliat în cadrul unui interviu ce amintiri păstrează din perioada de început a carierei sale. Actualul toboșar Foo Fighters a făcut parte din trupa lui Alanis Morrissette chiar în anii de vârf ai popularității sale, când piesele de pe albumul "Jagged Little Pill" se auzeau la radio pe repeat.

Publicat

pe

Taylor Hawkins, toboșar Foo Fighters
Taylor Hawkins, toboșar Foo Fighters │ FOTO: Captură YouTube

Taylor Hawkins a mărturisit în cadrul unui interviu recent că îi este extrem de recunoscător lui Alanis Morrissette pentru oportunitatea de a se alătura trupei sale în anii '90. Toboșarul a apreciat enorm libertatea pe care Alanis i-a oferit-o, în ciuda presiunii enorme ce se afla pe umerii ei în perioada promovării albumului "Jagged Little Pill", material ce a câștigat nu mai puțin de 5 premii Grammy.

Taylor Hawkins: "Mi-a oferit foarte multă libertate de a face ceea ce-mi doresc"

​"A fost atât de distractiv. M-am alăturat trupei lui Alanis și primul single ("You Oughta Know") a ieșit și reacția publicului a fost extraordinară. La scurtă vreme, m-am trezit că sunt într-un videoclip care rula pe MTV în fiecare oră.

Acel turneu a fost foarte special și îi sunt extrem de recunoscător. Mi-a oferit foarte multă libertate de a face ceea ce-mi doresc. A fost, probabil, cel mai mare album al anului și era extrem de multă presiune pe ea.

Trebuia să învețe să fie lider în timp real, iar lucrul ăsta nu e simplu. Dar a fost cu siguranță una dintre cele mai distractive perioade ale vieții mele​", a povestit Taylor Hawkins pentru Kerrang Magazine.

Cu prilejul acestei discuții, Taylor a povestit și cum a ajuns să se alăture trupei Foo Fighters în 1997.

"Eram un mare fan al primului album Foo Fighters. Mă întâlnisem cu Dave de câteva ori pe drum și deveniserăm oarecum prieteni.

Eram în mașină cu prietena mea de atunci și ascultam postul de radio KROQ. Am auzit că William (Goldsmith, primul toboșar Foo Fighters) plecase din trupă și că erau în căutarea unui toboșar. Am făcut rost de numărul lui Dave și l-am sunat.

I-am spus: <<Am auzit că sunteți în căutarea unui toboșar>>, iar el mi-a zis: <<Știi pe cineva?>>. M-am gândit că Alanis își dorea să meargă într-o direcție mai pop, așa că mi s-a părut momentul potrivit de a face saltul. Alanis nu mai avea nevoie de mine!

I-am spus pur și simplu lui Dave, <<O să cânt eu la tobe pentru tine>>, iar apoi ne-am întâlnit să cântăm de câteva ori. Îmi amintesc că eram acasă și mă uitam la "Showgirls" cu prietena mea, iar Dave m-a sunat să mă întrebe dacă vreau să vin în trupă."

24 de ani mai târziu, Taylor cântă în continuare cu Foo Fighters, formația promovând în prezent cel de-al 10-lea album de studio, "Medicine at Midnight". De pe acest material au fost extrase piesele "Shame Shame" și "Waiting On A War".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE