Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Vocea României 2015: episoade noi din 18 septembrie, în fiecare vineri

Cel de-al 5-lea sezon Vocea României va debuta pe micile ecrane pe 18 septembrie cu primul episod al etapei audițiilor pe nevăzute. Componența juriului rămâne cea din sezonul precedent, respectiv Loredana, Smiley, Tudor Chirilă și Marius Moga.
Vocea României 2015, sezon 5

Vocea României 2015, sezon 5

Emisiunea de talente Vocea României continuă toamna acesta cu un nou sezon. Începând cu data de 18 septembrie, show-ul revine pe micile ecrane cu noi echipe de concurenți dornici să se afirme pe piața muzicală.

Păstrând formatul consacrat al francizei, cel de-al 5-lea sezon Vocea României va debuta cu etapa audițiilor pe nevăzute. Noile episoade vor putea fi urmărite la Pro TV în fiecare vineri, de la 20:30.

Preselecțiile pentru noul sezon Vocea României s-au desfășurat în perioada verii, timp de două luni caravana emisiunii călătorind în țară pentru a găsi cele mai bune voci. Echipa de producție a întâmpinat la Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Timișoara și București peste 2.000 de persoane pregătite să demonstreze că merită un loc în concurs.

Juriul emisiunii a rămas neschimbat, fiind format, ca și în sezonul trecut, din Loredana, Smiley, Tudor Chirilă și Marius Moga. Gazda emisiunii va fi același Pavel Bartoș.

Cel de-al 4-lea sezon Vocea României a fost câștigat de Tiberiu Albu. Acesta a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă, aflat la prima experiență de jurat într-un concurs de talente.

Tiberiu Albu

Tiberiu Albu

Rockerul lui Tudor Chirilă a câștigat în fața Andei Dimitriu, din Echipa Moga. Ceilalți doi finaliști au fost Maria Hojda (Echipa Loredana) și Aliona Munteanu (Echipa Smiley). Premiul câștigat a fost de 100.000 de Euro.

În cadrul concursului, Tiberiu a stârnit cele mai puternice aplauze din istoria emisiunii. În sfertul de finală el a interpretat un cover după „Dream On al celor de la Aerosmith, ce a ridicat întreaga sală în picioare.

”Am simțit că prin piesa asta (Dream On) mi-am spus mie și tuturor celor ce m-au ascultat să nu înceteze niciodată să viseze, pentru că visele se pot îndeplini”, a spus Tiberiu într-un interviu acordat InfoMusic după câștigarea trofeului Vocea României.

Citește mai multe despre Loredana GrozaMarius MogaSmileyTiberiu AlbuTudor Chirila
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă un fragment dintr-o piesă nouă A-ha - AUDIO

Până la data lansării noului album ”Cast in Steel”, A-ha incită curiozitatea publicului printr-un fragment dintr-o piesă nouă. În articol...

Închide