Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Vița de Vie, OCS și Luna Amară cântă la prima ediție Fire In The Park Rock Fest

Unul dintre cele mai vechi și emblematice cluburi din capitală, Fire Club, sărbătorește 15 ani de existență și marchează această aniversare printr-un festival dedicat fanilor muzicii rock: Fire In The Park Rock Fest. Evenimentul va avea loc în perioada 18 - 19 septembrie, la Halele Carol din București.
Fire In The Park Fest

Fire In The Park Fest

Alegerea formațiilor pentru lineup-ul primei ediții Fire In The Park Rock Fest nu a fost deloc întâmplatoare. Majoritatea trupelor au urcat de mai multe ori pe scena clubului din Gabroveni de-a lungul anilor, în cadrul unor evenimente ce au contribuit din plin la atmosfera specifică Fire Club.

Lineup Fire In The Park Rock Fest:

  • Pe 18 septembrie, în cadrul Fire In The Park Rock Fest vor concerta DAYS OF CONFUSION, DIAMONDS ARE FOREVER, BUCOVINA și IMPLANT PENTRU REFUZ.
  • Pe 19 septembrie, festivalul îi va avea ca invitați pe LUNA AMARĂ, E.M.I.L., OMUL CU ȘOBOLANI și VIȚA DE VIE.
  • Pe lângă artiștii de mai sus, festivalul pregătește și o serie de surprize, printre care se numără încă zece trupe românești de rock sau metal și mai mulți DJ autohtoni, numele acestora urmând să fie anunțate în cel mai scurt timp.

Locația generoasă a Halelor Carol permite ca Fire In The Park Rock Fest să fie configurat ca un festival în toată puterea cuvântului: pe lângă spațiul dedicat concertelor, vor fi amenajate în afara sălii o grădină de bere și un food court, cu o ofertă variată.

Prețuri bilete pentru Fire In The Park Rock Fest:

  • Biletele pentru Fire In The Park Rock Fest vor fi puse în vânzare prin Rețeaua Evenim și online pe www.eventim.ro, la prețul de 35 lei (bilet de o zi) și 49 lei (abonament).

FIRE IN THE PARK ROCK FEST este un eveniment organizat de Fire Club și recomandat de Rock FM și InfoMusic.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Neobișnuit: AlphaSphere - Instrumentul electronic perfect

Alphasphere este un instrument muzical nou destinat muzicii electronice care a fost dezvoltat de un tânăr pianist britanic numit Adam...

Închide