Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Vița de Vie, OCS și Luna Amară cântă la prima ediție Fire In The Park Rock Fest

Unul dintre cele mai vechi și emblematice cluburi din capitală, Fire Club, sărbătorește 15 ani de existență și marchează această aniversare printr-un festival dedicat fanilor muzicii rock: Fire In The Park Rock Fest. Evenimentul va avea loc în perioada 18 - 19 septembrie, la Halele Carol din București.
Fire In The Park Fest

Fire In The Park Fest

Alegerea formațiilor pentru lineup-ul primei ediții Fire In The Park Rock Fest nu a fost deloc întâmplatoare. Majoritatea trupelor au urcat de mai multe ori pe scena clubului din Gabroveni de-a lungul anilor, în cadrul unor evenimente ce au contribuit din plin la atmosfera specifică Fire Club.

Lineup Fire In The Park Rock Fest:

  • Pe 18 septembrie, în cadrul Fire In The Park Rock Fest vor concerta DAYS OF CONFUSION, DIAMONDS ARE FOREVER, BUCOVINA și IMPLANT PENTRU REFUZ.
  • Pe 19 septembrie, festivalul îi va avea ca invitați pe LUNA AMARĂ, E.M.I.L., OMUL CU ȘOBOLANI și VIȚA DE VIE.
  • Pe lângă artiștii de mai sus, festivalul pregătește și o serie de surprize, printre care se numără încă zece trupe românești de rock sau metal și mai mulți DJ autohtoni, numele acestora urmând să fie anunțate în cel mai scurt timp.

Locația generoasă a Halelor Carol permite ca Fire In The Park Rock Fest să fie configurat ca un festival în toată puterea cuvântului: pe lângă spațiul dedicat concertelor, vor fi amenajate în afara sălii o grădină de bere și un food court, cu o ofertă variată.

Prețuri bilete pentru Fire In The Park Rock Fest:

  • Biletele pentru Fire In The Park Rock Fest vor fi puse în vânzare prin Rețeaua Evenim și online pe www.eventim.ro, la prețul de 35 lei (bilet de o zi) și 49 lei (abonament).

FIRE IN THE PARK ROCK FEST este un eveniment organizat de Fire Club și recomandat de Rock FM și InfoMusic.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Neobișnuit: AlphaSphere - Instrumentul electronic perfect

Alphasphere este un instrument muzical nou destinat muzicii electronice care a fost dezvoltat de un tânăr pianist britanic numit Adam...

Închide