Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Tom Jones, dezamăgit de lipsa de profesionalism a directorilor The Voice UK

Ajuns la cel de-al 5-lea sezon, show-ul TV de talente The Voice UK are parte de schimbări radicale. Tom Jones, antrenor al emisiunii de la primul sezon până în prezent, a fost recent exclus din juriu. În urma acestei decizii, veteranul muzician și-a exprimat fără ocolișuri opinia cu privire la modul în care i-au comunicat decizia directorii emisiunii.
Tom Jones

Tom Jones

Chiar dacă sezonul trecut al emisiunii The Voice UK a avut parte de un rating mai ridicat decât precedentul, directorii show-ului au luat decizia de a face schimbări dramatice în privința componenței juriului. Astfel, Tom Jones, membru al ”familiei The Voice” încă de la lansare, a fost exclus de pe lista antrenorilor.

Modul în care această decizie i-a fost comunicată lui Tom Jones, nu fost, se pare, cea mai elegantă cu putință. Conform muzicianului, informarea a venit fără nici o discuție preliminară, fiind pus în fața faptului împlinit.

"Mi s-a spus ieri, fără a fi consultat sau a exista vreo discuție, că nu mă voi mai întoarce în juriul The Voice UK. Fiind expus de-a lungul anilor la multiple transformări, susțin și admir schimbările creative. Dar comunicarea, ca parte a ideii de respect și datorie, e extrem de importantă pentru o relație de prietenie. Acest comportament lipsit de profesionalism din partea directorilor e dezamăgitor. Voi admira întotdeauna curajul celor care se înscriu în acest concurs, precum și munca neobosită a celor din producție, care fac mari eforturi pentru a realiza un show interesant pentru cei din fața televizoarelor. Sper ca emisiunea să meargă înainte."

The Voice UK va încerca să meargă înainte cu un nou juriu, în care singurul membru păstrat de la începutul emisiunii este will.i.am. Componența juriului este completată de: Paloma Faith (care o înlocuiește pe Rita Ora), Boy George (care îl înlocuiește pe Tom Jones) și Ricky Wilson, solistul Kaiser Chiefs fiind câștigătorul sezonului anterior.

Noul juriu The Voice UK

The Voice UK

The Voice UK

Citește mai multe despre Boy GeorgePaloma FaithRicky Wilsonwill.i.am
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Estas Tonne - Trubadurul Universului și chitara sa magică

Estas Tonne este un chitarist neconvențional care se plimbă prin toată lumea și cântă pentru cei care au nevoie de...

Închide