Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Program și reguli de acces pentru concertul Violetta Live - SCHIȚĂ LOCAȚIE

"Violetta Live", show-ul inspirat de serialul pentru copii difuzat de Disney Channel, ajunge și în România pe 2 septembrie 2015. Evenimentul va avea loc în București, în Piața Constituției, și îi va avea ca protagoniști pe actorii din distribuția originală a telenovelei. Consultă în articol programul, schița locației și regulile de acces la eveniment.

Publicat

pe

Violetta Live 2015
Violetta Live 2015

UPDATE: Vezi galeria foto Violetta Live București 2015

Concert Violetta Live la București pe 2 septembrie 2015

Concert Violetta Live la București pe 2 septembrie 2015

Accesul la eveniment:

Concertul Violetta Live este programat să înceapă la ora 19:30, dar accesul în Piața Constituției se va face începând cu ora 16:30, fie dinspre Academie (Calea 13 Septembrie) – pentru sectoarele C1-1, C1-2, C1-3, C2-1, C2-2, C2-3, C3-1, C3-2, C4-1, C5-1, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, fie dinspre stația de metrou Izvor (Piața Națiunile Unite) pentru sectoarele C1-3, C1-4, C1-5, C2-3, C2-4, C2-5, C3-3, C3-4, C4-2, C5-2, O, P, Q, R, S, T, U, V, X, Y, Z. Accesul pentru posesorii de pachete speciale VIP (Meet & Greet, Gold și Silver) se va face numai prin dreptul culoarelor speciale marcate corespunzător de la fiecare dintre cele doua intrări. Pentru detalii, vă rugăm să verificați schița atașată.

Schiță acces la Violetta Live:

 • Hartă acces la Violetta Live

  Hartă acces la Violetta Live

 • Hartă acces la Violetta Live

Reguli de acces la concertul Violetta Live:

Nu este permis accesul cu:

 • sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante),
 • căști de motociclist,
 • bidoane de plastic, băuturi sau mâncare,
 • cutii de băutură, conserve,
 • artificii,  spray-uri, lasere,
 • scaune, bannere susținute de bețe,
 • arme, obiecte contondente, lanțuri,
 • animale de companie,
 • bagaje voluminoase,
 • aparate foto profesioniste (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video.

Organizatorii nu vor stoca și păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata festivalului.

Recomandări pentru spectatori:

 • să ocupe doar scaunele alocate biletelor achiziționate;
 • să rămână așezați pe toată durata concertului, pentru a nu incomoda spectatorii aflați pe rândurile din spate;
 • să nu se apropie sub nicio formă de baricadele de la scenă, astfel încât toți participanții la spectacol să poată beneficia de vizibilitate optimă în condiții de maximă siguranță.

În caz de ploaie:

 • Accesul cu umbrele este strict interzis. În caz de vreme nefavorabilă, publicul este rugat să vina la concert cu pelerine de ploaie.

Accesul copiilor la Violetta Live:

 • Minorii cu vârsta sub 14 ani pot participa la eveniment doar însoțiți de părinți sau de un adult tutore.
 • O persoană cu bilet într-o anumită categorie de preț nu va avea acces la locurile dintr-o categorie superioară sau inferioară de preț, ci doar în categoria în care și-a achiziționat biletul.
 • Se recomandă părinților sau tutorilor care însoțesc copiii sub 14 ani să își cumpere bilet în aceeași categorie de preț cu biletele copiilor, întrucat organizatorii nu își pot asuma responsabilitatea pentru copiii lăsați neînsoțiți.
 • De asemenea, prezența bebelușilor nu este recomandată din cauza zgomotului foarte puternic, dacă părintii aleg totusi sa vina la concert alaturi de acestia, o vor face pe propria răspundere, accesul celor mici fiind posibil numai în baza unui bilet valid.

Jetoane pentru băuturi și mâncare

 • Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele din spațiul de concert vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locație.
 • Nu vor fi comercializate băuturi alcoolice și nici bere fără alcool.
 • În cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumpărate fie în aceeași seară, de la casieriile din incintă, până în ora 21:45, fie până pe 30 septembrie 2015, prin trimiterea unui email la adresa [email protected]

Restricții rutiere:

În perioada premergătoare concertului, în zona Pieței Constituției se vor aplica restricții de circulație, după cum urmează:

 • pe banda 3 din jurul Pietei Constitutiei
 • pe banda 1 de pe Bd. Libertatii (in directia Izvor/ Bd. Natiunile Unite)
 • pe banda de parcare din semicercul Pietei Constitutiei
 • si pe Bulevardul Unirii (spre Casa Poporului), dupa prima trecere de pietoni.

Rute ocolitoare:

Circulația va fi inchisă complet pe bulevardele ce duc spre Piața Constituției, de pe 02.09.2015 la ora 08:00, pana pe 03.09.2015 la ora 06:00, fapt pentru care se recomandă utilizarea urmatoarele trasee:

 • Calea 13 Septembrie – Bd. Libertatii – Piata George Cosbuc – Bd. Regina Maria;
 • Str. Izvor – Str. Hasdeu – Splaiul Independentei;
 • Bd. Unirii – Piata Unirii – Splaiul Independentei – Str. Hasdeu – Str. Izvor – Calea 13 Septembrie.

Locuri de parcare:

 • Ca urmare a lipsei locurilor de parcare din zona Pieței Constituției, organizatorii recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun sau a serviciilor de taximetrie ori car pooling.

Bilete la concertul Violetta Live:

 • Biletele sunt disponibile online în continuare, urmând ca în ziua concertului acestea să poata fi achiziționate (în limita disponibilității) și de la intrare, de la casele de bilete amplasate în dreptul celor două căi de acces.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 2 septembrie 2015

Violetta Live

Loc
Piața Constituției
PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Stand-up Revolution se relansează; Data oficială a fost stabilită în mai

Anulată în ultima clipă, emisiunea Stand-up Revolution se relansează. Antena 1 a anunțat că show-ul va fi difuzat la TV din mai, dezvăluind și data oficială a premierei.

Publicat

pe

Stand-UP Revolution se relansează
Stand-UP Revolution se relansează │ FOTO: Captură YouTube / Promo Antena 1

Antena 1 apelează la umor pentru a împăca publicul dezamăgit de anularea neanunțată a emisiunii Stand-up Revolution. Încercând să camufleze eșecul unei campanii de lansare într-o victorie, postul anunță cu aplomb "prima relansare din istoria televiziunii". Pentru a afla data oficială, publicul trebuie să apese "butonul de relansare", inclus în articolul de pe Antena 1. Acesta are atașat un link ce face trimitere către o altă pagină, postul monitorizând, probabil, numărul persoanelor interesate de acest show.

Când se difuzează Stand-up Revolution - Data oficială a relansării

Potrivit Antena 1, marea relansare Stand-up Revolution va fi pe 29 mai. În mesajul comunicat prin intermediul butonului de relansare este specificat și că reacția fanilor la anularea din februarie a cântărit în decizia postului de a difuza până la urmă show-ul. "Stand-Up Revolution se întoarce și datorită ție!", apare pe site-ul Antena 1. Prin accesarea butonului, fanii pot urmări, de asemenea, un Exclusive Sneak Peek din emisiune.

PROMO-ul Antena 1 pentru relansarea Stand-up Revolution

Alături de comunicatul oficial vine și un video promo hazliu, în care jurații Teo, Vio, Costel și Dan Badea, îmbrăcați în costume de astronauți, sunt opriți să urce la bord în ultima clipă, exact cum s-a întâmplat și cu show-ul Stand-up Revolution. Un roast bun, prin care Antena 1 face haz de necaz.

Care sunt regulile și etapele emisiunii Stand-up Revolution

Prima etapă va fi cea a audițiilor pe nevăzute, similar formatului Vocea României. Jurații au misiunea de a descoperi de-a lungul acestei etape talentul concurenților de a susține momente de stand-up, încercând să intuiască potențialul lor de a deveni performeri recunoscuți.

Fără a-i vedea pe participanți, cei patru jurați vor trebui să stabilească cine merită să meargă mai departe, la finalul fiecărui moment de stand-up acordându-se un vot pozitiv (butonul verde), sau unul negativ (butonul roșu). Concurentul care a primit din partea juraților cel puțin 3 voturi pozitive va fi la mâna publicului din sală, care va decide în echipa cărui jurat va intra concurentul respectiv.

În cazul în care concurentul primește două voturi roșii și două voturi verzi, jurații care au dat vot verde se pot lupta să îi convingă pe colegii de juriu să-și schimbe votul, astfel încât concurentul să poată trece în etapa următoare.

Se formează 4 echipe de câte 8 concurenți

La finalul audițiilor, fiecare jurat va avea câte 8 concurenți în echipă. Acesta va trebui să-i antreneze pentru următoarele etape: trei ediții de Battle și Marea Finală.

Câștigătorul va fi ales de către publicul telespectator, prin vot. El va primi titlul de Noul Rege al Stand-up-ului din România și un premiu în valoare de 20,000 de euro.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Emisiunea Stand-Up Revolution a fost anulată înainte de a fi difuzată pe Antena 1

După o aşteptare de luni bune, fanii care s-au adunat în faţa TV-ului să îi vadă pe Teo, Vio şi Costel la Stand-Up Revolution pe 16 februarie 2022 au rămas dezamăgiţi. Pe Antena 1 se difuza "Prince of Persia" cu Jake Gylenhaal. Se pare că emisiunea a fost scoasă din grilă înainte de difuzare.

Publicat

pe

Teo, Vio, Costel și Dan Badea
Teo, Vio, Costel și Dan Badea │ FOTO: Antena 1

Emisiunea Stand-Up Revolution trebuia să fie un fel de spinoff din iUmor, axat strict pe stand-up. În juriu se află comedianţii Teo, Vio, Costel şi Dan Badea, iar prezentatori sunt Şerban Copoţ şi Ilona Brezoianu. Au fost multiple promo-uri pe parcursul ultimelor săptămâni şi urma să vedem un număr de roast la adresa celui de-al patrulea jurat iUmor din noul sezon, Rodica Popescu Bitănescu.

Pe 15 februarie 2022 Antena 1 încă promova apariţia emisiunii în grila la ora 21:30 pe 16 februarie. Ulterior avea să se răzgândească şi în programele trimise spre presă a dispărut emisiunea de umor, conform Paginademedia. Nu apare în grilă nici în săptămâna următoare, iar Antena 1 pregăteşte şi alte mutări în programele sale, pe măsură ce e gata să inaugureze grila de primăvară. Astfel, aflăm că iUmor se mută duminică, după ce sezonul 12 a început vinerea, iar noua "perla a coroanei", Chefi fără limite care trebuia să înceapă pe 20 februarie, duminica va debuta de fapt pe 21 februarie, luni.

Aceste rocade sunt provocate de concurenţa cu emisiunile de pe PRO TV, precum "Românii au Talent", care e posibil să fi bătut iUmor vineri, în vreme ce Survivor face furori duminică. Juraţii Stand-Up Revolution au ironizat situaţia cu mult umor, postând imagini care făceau aluzie la Mircea Geoana şi bucuria sa prematură de la alegerile din 2009. Nu au lipsit nici ironiile fanilor, care au înlocuit scene din "Prince of Persia" cu momente cu cei 4 juraţi.

Judecând după promo-uri, cei 4 juraţi ar fi trebuit să selecteze cei mai buni comedianţi amatori care urcă pe scenă şi să îşi facă echipe care să concureze. Încă nu e clar dacă Stand-Up Revolution va reveni la altă oră şi în altă zi sau dacă a fost anulată de tot.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Începe Stand-up Revolution; Noul show de pe Antena 1 are premiera în februarie - VIDEO Promo

Show-ul de stand-up cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu va debuta pe Antena 1 la mijlocul lunii februarie. După mai multe amânări, emisiunea Stand-up Revolution are o dată oficială stabilită pentru premieră.

Publicat

pe

Teo, Vio, Costel și Dan Badea
Teo, Vio, Costel și Dan Badea │ FOTO: Antena 1

Antena 1 mizează pe umor în 2022. După succesul emisiunii iUmor, postul lansează un nou show menit să facă publicul să râdă. Stand-up Revolution este numele primei emisiuni de stand-up din România și-i va avea în juriu pe Teo, Vio și Costel, comedianți cu peste 15 ani de experiență și sute de show-uri susținute pe scenele cluburilor locale, dar și din afara țării. Lor li se alătură Dan Badea, om de televiziune, actor de comedie și artist de stand-up comedy.

Când începe Stand-up Revolution

Noul show Stand-up Revolution va debuta pe Antena 1 pe 16 februarie. Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare miercuri, postul continuând în paralel și cu iUmor, show care ajunge anul acesta la cel de-al 12-lea sezon. Noile episoade iUmor vor fi difuzate vinerea, premiera fiind stabilită pe 11 februarie.

Update: Producătorii au anunțat și ora la care va fi difuzat show-ul. Acesta va putea fi urmărit de la 21:30.

Care sunt regulile și etapele noii emisiuni Stand-up Revolution

Prima etapă va fi cea a audițiilor pe nevăzute, similar formatului Vocea României. Jurații au misiunea de a descoperi de-a lungul acestei etape talentul concurenților de a susține momente de stand-up, încercând să intuiască potențialul lor de a deveni performeri recunoscuți.

Fără a-i vedea pe participanți, cei patru jurați vor trebui să stabilească cine merită să meargă mai departe, la finalul fiecărui moment de stand-up acordându-se un vot pozitiv (butonul verde), sau unul negativ (butonul roșu). Concurentul care a primit din partea juraților cel puțin 3 voturi pozitive va fi la mâna publicului din sală, care va decide în echipa cărui jurat va intra concurentul respectiv.

În cazul în care concurentul primește două voturi roșii și două voturi verzi, jurații care au dat vot verde se pot lupta să îi convingă pe colegii de juriu să-și schimbe votul, astfel încât concurentul să poată trece în etapa următoare.

Se formează 4 echipe de câte 8 concurenți

La finalul audițiilor, fiecare jurat va avea câte 8 concurenți în echipă. Acesta va trebui să-i antreneze pentru următoarele etape: trei ediții de Battle și Marea Finală.

Câștigătorul va fi ales de către publicul telespectator, prin vot. El va primi titlul de Noul Rege al Stand-up-ului din România și un premiu în valoare de 20,000 de euro.

VIDEO Promo Stand-up Revolution: Jurații Teo, Vio, Costel și Dan Badea

Emisiunea Stand-up Revolution va fi prezentată de Șerban Copoț, respectiv Hienă de la Animal X, împreună cu actrița Ilona Brezoianu. Șerban este și coprezentator la iUmor, Ilona cochetând și ea cu televiziunea în toamna anului trecut, când a realizat o emisiune pentru online din culisele X Factor.

VIDEO Promo Stand-up Revolution: Prezentatorii Ilona Brezoianu și Șerban Copoț

Anul trecut, Teo, Vio și Costel au participat la iUmor în calitate de invitați speciali. Prezent pentru prima oară în platoul emisiunii, Teo a susținut un moment de stand-up ancorat în realitatea românească, disecând cipurile lui Bill Gates. Delia și Bendeac au râs în hohote, în vreme ce Cheloo a zâmbit la subtilități. Costel, pe de altă parte, a ales să vorbească despre problemele sale cu vecinii, făcând abstracție de pandemie.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending