Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

PLUM Festival: o nouă experiență muzicală pentru #PeopleLikeUandMe

PLUM Festival este un nou eveniment dedicat muzicii house, techno, electro, synthpop, electroclash, tech, deep indietronica, complextro și EDM. “The ultimate party” se va desfășura în București în weekendul 25 - 26 septembrie, în lineup fiind incluse nume precum DJ Fresh, Breach, Digitalism și Henrik Schwarz.
Plum Festival

Plum Festival

Urmărește-ne pe

Când barierele dintre genurile muzicale devin tot mai difuze, iar muzica trece de la pur auditiv la multi-senzorial, “the ultimate party” ajunge să se definească printr-o experiență completă de ritmuri, proiecții video, arhitectură urbană și oameni care simt și dansează la unison. Aceasta este esența PLUM, un festival boutique de muzică electronică, ce reinventează ideea de party, pregătind publicului o experiență complexă: două zile, două scene, zone lounge și peste 25 de artiști, totul într-un decor bucureștean semi-industrial, în care muzica și arhitectura urbană coexistă armonios.

PLUM va avea loc în perioada 25 - 26 septembrie, într-o locație ce va fi anunțată ulterior, iar lineup-ul primei ediții include nume ca DJ Fresh și Breach (pentru prima dată în București), Digitalism și Henrik Schwarz (în premieră în România), Miss Kittin, Phaeleh, PillowTalk, Jasper James, Laura Jones, Woz, Golan, Silent Strike, Khidja, Nopame, Ada Kaleh, The Model și Fouchat.

DJ Fresh ft. Rita Ora - "Hot Right Now"

Într-un oraș în care existența socială se desfășoară într-un cadru anomic și dezrădăcinat, în care relațiile dintre oameni pot părea impersonale și superficiale, PLUM este creat special pentru #PeopleLikeUandMe, cei pentru care muzica reprezintă much more than sounds. Festivalul este dedicat celor care nu doar ascultă, ci simt, vibrează și trăiesc alături de prieteni și oameni asemeni lor, creând amintiri și zambete.

PLUM își propune să adune la un loc oameni plini de bună-dispoziție și optimism pentru a-i polariza în jurul ideii de reactivare a spațiilor urbane uitate sau chiar evitate, prin intermediul party-ului perfect, în care, pe lângă numele sonore din line-up, publicul și ADN-ul locației fac parte din main attraction-ul experienței.

Prețuri bilete PLUM Festival

  • Biletele pentru prima ediție PLUM Festival sunt disponibile în număr limitat, prețul în presale fiind de 112 lei + comisioane.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre DJ Fresh
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gwen Stefani divorțează de Gavin Rossdale după 13 ani de căsnicie

Solista trupei No Doubt, Gwen Stefani, divorțează de Gavin Rossdale, fostul vocalist al formației Bush, după 13 ani de căsnicie....

Închide