Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Ascultă un fragment dintr-o piesă nouă A-ha - AUDIO

Până la data lansării noului album ”Cast in Steel”, A-ha incită curiozitatea publicului printr-un fragment dintr-o piesă nouă. În articol puteți asculta un minut și jumătate din această nouă melodie, zilele următoare urmând a fi dezvăluite și alte piese de pe discul așteptat în septembrie.
A-ha

A-ha

În martie, A-ha anunța în cadrul unei conferințe de presă că a revenit asupra deciziei din 2009 de a pune punct activității trupei. Spre încântarea fanilor de pretutindeni, formația a hotărât să se reunească pentru a lansa un nou album de studio, titlul ales pentru cel de-al 10-lea material discografic fiind „Cast in Steel„.

„Ideea a prins contur treptat, foarte lejer, din momentul în care Morten a început să treacă pe la studioul meu cu diverse ocazii. Eu îi arătam piese la care lucram, iar el punea voce pe acele compoziții cu care se simțea conectat. Așa au mers lucrurile până când am ajuns să avem 10, 12 piese”, a povestit chitaristul Paul Waaktaar.

La aproape 4 luni de la anunțul lansării noului album, A-ha a dezvăluit primul single – ”Under The Makeup”. A urmat un lyric video, însoțit de promisiunea lansării unui videoclip.

Promovarea continuă acum cu o serie de fragmente din noile piese incluse pe discul „Cast in Steel„. Primul fragment dezvăluit de formație este pentru melodia ”The Wake”. Mai jos puteți asculta un minut și jumătate din această piesă și puteți consulta calendarul următoarelor fragmente ce vor fi dezvăluite zilele următoare.

  • 18 August – The Wake
  • 19 August – Forest Fire
  • 20 August – Objects In The Mirror
  • 21 August – Under The Makeup, Living At The End Of The World
  • 24 August – Mythomania
  • 25 August – She’s Humming A Tune
  • 26 August – Shadow Endeavors
  • 27 August – Giving Up The Ghost
  • 28 August – Cast In Steel, Goodbye Thompson
  • 31 August – Door Ajar

A-ha - "The Wake" (fragment) - AUDIO

Noul album „Cast in Steel” este programat pentru lansare pe 4 septembrie 2015. Conform solistului Morten Harket, reunirea trupei A-ha nu se va extinde dincolo de lansarea acestui disc și turneul de promovare implicit.

„Nu ne-am reunit pentru a rămâne împreună. Am căzut de acord să facem asta pe o perioadă de timp determinată: un album, un turneu.”

Citește mai multe despre A-ha
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sinead O'Connor, înșelată de impresar: "Așa merg lucrurile în industria muzicală"

Sinead O'Connor a făcut public un document prin care își anunță impresarul că va fi dat în judecată. Conform cifrelor...

Închide