Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Ascultă un fragment dintr-o piesă nouă A-ha - AUDIO

Până la data lansării noului album ”Cast in Steel”, A-ha incită curiozitatea publicului printr-un fragment dintr-o piesă nouă. În articol puteți asculta un minut și jumătate din această nouă melodie, zilele următoare urmând a fi dezvăluite și alte piese de pe discul așteptat în septembrie.
A-ha

A-ha

În martie, A-ha anunța în cadrul unei conferințe de presă că a revenit asupra deciziei din 2009 de a pune punct activității trupei. Spre încântarea fanilor de pretutindeni, formația a hotărât să se reunească pentru a lansa un nou album de studio, titlul ales pentru cel de-al 10-lea material discografic fiind „Cast in Steel„.

„Ideea a prins contur treptat, foarte lejer, din momentul în care Morten a început să treacă pe la studioul meu cu diverse ocazii. Eu îi arătam piese la care lucram, iar el punea voce pe acele compoziții cu care se simțea conectat. Așa au mers lucrurile până când am ajuns să avem 10, 12 piese”, a povestit chitaristul Paul Waaktaar.

La aproape 4 luni de la anunțul lansării noului album, A-ha a dezvăluit primul single – ”Under The Makeup”. A urmat un lyric video, însoțit de promisiunea lansării unui videoclip.

Promovarea continuă acum cu o serie de fragmente din noile piese incluse pe discul „Cast in Steel„. Primul fragment dezvăluit de formație este pentru melodia ”The Wake”. Mai jos puteți asculta un minut și jumătate din această piesă și puteți consulta calendarul următoarelor fragmente ce vor fi dezvăluite zilele următoare.

  • 18 August – The Wake
  • 19 August – Forest Fire
  • 20 August – Objects In The Mirror
  • 21 August – Under The Makeup, Living At The End Of The World
  • 24 August – Mythomania
  • 25 August – She’s Humming A Tune
  • 26 August – Shadow Endeavors
  • 27 August – Giving Up The Ghost
  • 28 August – Cast In Steel, Goodbye Thompson
  • 31 August – Door Ajar

A-ha - "The Wake" (fragment) - AUDIO

Noul album „Cast in Steel” este programat pentru lansare pe 4 septembrie 2015. Conform solistului Morten Harket, reunirea trupei A-ha nu se va extinde dincolo de lansarea acestui disc și turneul de promovare implicit.

„Nu ne-am reunit pentru a rămâne împreună. Am căzut de acord să facem asta pe o perioadă de timp determinată: un album, un turneu.”

Citește mai multe despre A-ha
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sinead O'Connor, înșelată de impresar: "Așa merg lucrurile în industria muzicală"

Sinead O'Connor a făcut public un document prin care își anunță impresarul că va fi dat în judecată. Conform cifrelor...

Închide