Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Pavel Bartoș prezintă Media Music Awards (MMA) 2015

Pavel Bartoș prezintă ediția din acest an a galei muzicale Media Music Awards, ce va avea loc pe 3 septembrie la Sibiu. Îndrăgitul actor, prezentator al emisiunilor “Vocea României” și „Românii au Talent”, va urca pe scena din Piața Mare pentru a întreține atmosfera prin stilul său inconfundabil.
Pavel Bartoș

Pavel Bartoș

Este pentru prima dată când Pavel Bartoș acceptă să prezinte o gală muzicală, alegând Media Music Awards datorită notorietății evenimentului și a profesionalismului cu care acesta este organizat în fiecare an. Pe scena Media Music Awards va fi prezent si colegul său de la „Românii au Talent”, Smiley, îndrăgitul artist urmând să susțină un recital pentru cei peste 40.000 de spectatori așteptați în Piața Mare a Sibiului.

Cea de-a patra ediție a MMA va avea loc pe 3 septembrie. Pe o scena impozanta vor urca cei mai in voga artisti din Romania, cei care s-au bucurat de cele mai multe difuzari media in ultimul an: Andra, Smiley, Delia, Elena Gheorghe, Alex Velea, Holograf, What’s Up, Voltaj, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Maxim, Akcent, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Balan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nuca, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir.

Recent a fost confirmat pe lista invitaților și Tiberiu Albu, câștigatorul ediției trecute a concursului Vocea României, alături de trupa sa, Fameless.

„Aștept cu nerăbdare data de 3 septembrie. Este prima scenă mare pe care voi cânta alături de colegii mei din trupa Fameless și sper să reusesc să-mi țin emoțiile în frâu. Am sperat ca după Vocea României voi mai scăpa de tremurat, deci prezența la Media Music Awards e un bun prilej de a verifica nivelul emoțiilor", a declarat Tiberiu Albu.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și TV.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Loredana, Connect-R, Alina Eremia și Dorian cântă la United Artists Festival

Pe 20 septembrie, la Arenele Romane din București, va avea loc prima parte a festivalului United Artists, dedicată muzicii pop....

Închide