Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Narcotango susține un turneu în România - CONCERTE 2015

Narcotango va susține anul acesta un scurt turneu în România. Trupa argentiniană va concerta în perioada 30 august – 6 septembrie în Iași, Galați, Sibiu și București.

(foto: Jose Bahamonde)

Îndrăgita trupă argentiniană Narcotango aduce pătimaşul tango în patru oraşe din România. În perioada 30 august – 6 septembrie cei patru muzicieni nominalizaţi de mai multe ori la premiile Latin Grammy și câștigători ai premiului Gardel vor susţine 4 show-uri incendiare, după următorul program:

Date concerte 2015 Narcotango:

  • 23 august - București, BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, Parcul Herăstrău
  • 30 august – GALAŢI, ­ Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 1 septembrie – IAŞI, ­ Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 4 septembrie – ­SIBIU, ­ Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 6 septembrie ­– BUCUREŞTI, ­Teatrul de pe Lipscani

Turneul Narcotango din România este realizat de Mix­up­media și se va desfăşura sub semnătura şi conceptul coregrafei Vanda Ştefănescu. Prin viziunea acesteia: “muzica şi dansul vor avea o legatură mai strânsă, reușind să îmbine senzualitatea tangoului argentinian cu unicitatea dansului contemporan, într­un spectacol de o complexitate fascinantă”.

Pentru un plus de savoare, concertele Narcotango vor fi presărate cu momente inedite de dans şi va fi potenţat de efecte puternice de lumini și proiecții, ce vor crea o atmosferă şi experienţă unică.

Povestea Narcotango a debutat în anul 2000, când Carlos Libedinsky, directorul şcolii de muzică Tademus, a experimentat tangoul, gen muzical ce i-a influențat radical cariera muzicală. Intensitatea atmosferei de milonga, noile forme de expresie pe care dansatorii le căutau prin dans şi noua generaţie de pe scena Buenos Airesului i-au trezit acestuia dorința de a restabili o legătură între tangoul tradiţional şi cel actual.

Narcotango - ”Solo por hoy”

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Narcotango
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Macklemore & Ryan Lewis feat. Ed Sheeran - "Growing Up" (Sloane's Song) - AUDIO

Duo-ul hip-hop Macklemore & Ryan Lewis a colaborat cu Ed Sheeran pentru noul single "Growing Up". Piesa este compusă pentru...

Închide