Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Păpușile Muppets vin pentru prima oară în România

Păpușile Muppets, celebrele personaje care își mențin popularitatea după mai bine de trei decenii, ajung pentru prima oară la București cu cea mai titrată producție artistică pentru copii, părinți și bunici. Spectacolul muzical „Sesame Street Live - Elmo makes music” va avea loc pe 17 noiembrie la Sala Palatului din capitală.
Muppets, pentru prima oară în România

Muppets, pentru prima oară în România

Copiii și adulții care au crescut alături de faimosul serial de televiziune „Sesame Street” sunt invitați să se alăture distracției alături de faimoasele păpuși Muppets. Abby Cadabby, Elmo, Big Bird, Cookie Monster, Oscar, Bert, Ernie sau Telly sunt doar câteva dintre cele 17 personaje ce vor evolua, sub lumina reflectoarelor, pe scena Sălii Palatului, într-un decor fascinant, plin de culoare.

Spectacolul muzical „Sesame Street – Elmo makes music” prezentat de păpușile Muppets se adresează întregii familii, iar prin conținutul educațional ce contribuie la dezvoltarea cognitivă și emoțională, show-ul poate fi perceput și ca un instrument util pentru preșcolari și elevi.

Muppets în „Sesame Street – Elmo makes music”

Abby Cadabby, „zâna în formare”, pasionată de muzică și de cântat, decide să își întemeieze o trupă pe Sesame Street. Există, însă, o problemă – aceasta descoperă că îi lipsesc toate instrumentele. Ce va face Abby pentru a rezolva această problemă? Noii săi prieteni de pe Sesame Street i se alătură și o vor ajuta să descopere „instrumente„ precum: vase, linguri, capace ale coșului de gunoi sau chiar borcanele pentru dulciuri. Într-o poveste muzicală plină de culoare și veselie, Elmo și prietenii săi îi vor învăța pe spectatori că oricine poate să cânte și să compună muzică deosebit de frumoasă.

Spectatorii se vor putea bucura live de o poveste inedită, din care nu vor lipsi jocurile interactive și cele mai cunoscute cântece pentru copii, reorchestrate pe ritmuri de rock, pop, reggae, hip-hop, jazz sau country, interpretate într-o manieră plină de originalitate.

Prețuri bilete pentru „Sesame Street –Elmo Makes Music”:

  • Golden VIP - 185 lei,
  • VIP - 165 lei,
  • Cat.I – 145 lei,
  • Cat.II – 99 lei,
  • Cat.III – 85 lei
  • Cat.IV – 67 lei

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE