Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

MTV VMA 2015: Miley Cyrus provoacă, Justin Bieber plânge, Kanye West candidează la președinție - VIDEO

O seară a excentricităților și a contrastelor, așa ar putea fi rezumată gala MTV VMA 2015. Cum era de așteptat, gazda evenimentului, Miley Cyrus, a folosit fiecare apariție pe scenă pentru a șoca, la polul opus situându-se Justin Bieber, emoționat până la lacrimi de aplauzele necontenite ale publicului. Tot la VMA, Kanye West și-a anunțat candidatura la președinție, rapper-ul părând destul de serios în intenția sa de a intra în politică.
Miley Cyrus / Justin Bieber / Kanye West la MTV VMA 2015

Miley Cyrus / Justin Bieber / Kanye West la MTV VMA 2015

Pe 30 august, producătorii galei MTV Video Music Awards 2015 au încercat să resusciteze ratingurile readucând-o în prim-plan pe Miley Cyrus. Artista în vârstă de 22 de ani a fost în centrul atenției în 2013, când dansul ei alături de Robin Thicke a stârnit un val uriaș de critici din partea presei și a unui segment important de public.

În 2015, Miley Cyrus a optat pentru același tip de apariții, gândite pentru a șoca și a stârni cât mai multe discuții. Mai jos o puteți urmări interpretând noul ei single, ”Do It”, extras de pe albumul ”Miley Cyrus and her Dead Petz”. Noul disc a fost lansat chiar în seara galei, putând fi ascultat online gratuit.

Miley Cyrus - ”Do It” @MTV VMA 2015

Noul album Miley Cyrus - AUDIO (23 de piese):

Un alt moment discutat al serii a fost cel al revenirii pe scenă a lui Justin Bieber. Cel mai iubit adolescent din industria muzicii pop a lansat în cadrul galei videoclipul noului său single, ”What Do You Mean?”, interpretând live pentru prima oară această piesă. La finalul prestației, după o coregrafie antrenantă și un ”zbor deasupra mulțimii”, Justin Bieber s-a lăsat copleșit de emoții și a izbucnit în lacrimi. Mai jos îi puteți urmări momentul pregătit pentru VMA.

Justin Bieber plânge la gala MTV Video Music Awards 2015

Kanye West a fost, ca de obicei, generos în declarații. Premiat cu MTV Video Vanguard Award, acordat pentru întreaga carieră, rapper-ul a primit cu bucurie aplauzele publicului, deși a mărturisit că încă nu înțelege mecanismul acestui gen de evenimente, care acordă premii artiștilor și îi separă în ”câștigători” și ”ratați”.

Discursul său a căpătat la final o nuanță politică, Kanye West anunțându-și candidatura la președinția SUA.

”Nu știu ce voi pierde după ce voi spune asta, dar subiectul nu are nicio legătură cu mine. Vă vorbesc despre idei - oameni care cred în adevăr. Da, așa cum probabil ați intuit, m-am hotărât să candidez la președinție în 2020.”

Kanye West anunțându-și candidatura la președinție

Kanye West anunțându-și candidatura la președinție

În cadrul galei MTV VMA au urcat pe scenă și Pharrell Williams, The Weeknd, Nick Jonas și Macklemore & Ryan Lewis. Cel mai probabil, însă, momentele lor vor fi eclipsate de lacrimi și excentricități.

Pharrell Williams - Freedom @MTV VMA 2015

The Weeknd - Can’t Feel My Face @MTV VMA 2015

Nick Jonas – Levels @MTV VMA 2015

Macklemore & Ryan Lewis – Downtown / Can’t Hold Us @MTV VMA 2015

Citește mai multe despre Justin BieberKanye WestMiley CyrusPharrell WilliamsThe Weeknd
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii MTV VMA 2015: Taylor Swift, Mark Ronson & Bruno Mars - LISTA COMPLETĂ

Taylor Swift a fost marea câștigătoare a galei MTV VMA 2015. Artistei i-au fost acordate 4 premii, inclusiv la categoria...

Închide