Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică"

MTV VMA 2015: Miley Cyrus provoacă, Justin Bieber plânge, Kanye West candidează la președinție - VIDEO

O seară a excentricităților și a contrastelor, așa ar putea fi rezumată gala MTV VMA 2015. Cum era de așteptat, gazda evenimentului, Miley Cyrus, a folosit fiecare apariție pe scenă pentru a șoca, la polul opus situându-se Justin Bieber, emoționat până la lacrimi de aplauzele necontenite ale publicului. Tot la VMA, Kanye West și-a anunțat candidatura la președinție, rapper-ul părând destul de serios în intenția sa de a intra în politică.
Miley Cyrus / Justin Bieber / Kanye West la MTV VMA 2015

Miley Cyrus / Justin Bieber / Kanye West la MTV VMA 2015

Pe 30 august, producătorii galei MTV Video Music Awards 2015 au încercat să resusciteze ratingurile readucând-o în prim-plan pe Miley Cyrus. Artista în vârstă de 22 de ani a fost în centrul atenției în 2013, când dansul ei alături de Robin Thicke a stârnit un val uriaș de critici din partea presei și a unui segment important de public.

În 2015, Miley Cyrus a optat pentru același tip de apariții, gândite pentru a șoca și a stârni cât mai multe discuții. Mai jos o puteți urmări interpretând noul ei single, ”Do It”, extras de pe albumul ”Miley Cyrus and her Dead Petz”. Noul disc a fost lansat chiar în seara galei, putând fi ascultat online gratuit.

Miley Cyrus - ”Do It” @MTV VMA 2015

Noul album Miley Cyrus - AUDIO (23 de piese):

Un alt moment discutat al serii a fost cel al revenirii pe scenă a lui Justin Bieber. Cel mai iubit adolescent din industria muzicii pop a lansat în cadrul galei videoclipul noului său single, ”What Do You Mean?”, interpretând live pentru prima oară această piesă. La finalul prestației, după o coregrafie antrenantă și un ”zbor deasupra mulțimii”, Justin Bieber s-a lăsat copleșit de emoții și a izbucnit în lacrimi. Mai jos îi puteți urmări momentul pregătit pentru VMA.

Justin Bieber plânge la gala MTV Video Music Awards 2015

Kanye West a fost, ca de obicei, generos în declarații. Premiat cu MTV Video Vanguard Award, acordat pentru întreaga carieră, rapper-ul a primit cu bucurie aplauzele publicului, deși a mărturisit că încă nu înțelege mecanismul acestui gen de evenimente, care acordă premii artiștilor și îi separă în ”câștigători” și ”ratați”.

Discursul său a căpătat la final o nuanță politică, Kanye West anunțându-și candidatura la președinția SUA.

”Nu știu ce voi pierde după ce voi spune asta, dar subiectul nu are nicio legătură cu mine. Vă vorbesc despre idei - oameni care cred în adevăr. Da, așa cum probabil ați intuit, m-am hotărât să candidez la președinție în 2020.”

Kanye West anunțându-și candidatura la președinție

Kanye West anunțându-și candidatura la președinție

În cadrul galei MTV VMA au urcat pe scenă și Pharrell Williams, The Weeknd, Nick Jonas și Macklemore & Ryan Lewis. Cel mai probabil, însă, momentele lor vor fi eclipsate de lacrimi și excentricități.

Pharrell Williams - Freedom @MTV VMA 2015

The Weeknd - Can’t Feel My Face @MTV VMA 2015

Nick Jonas – Levels @MTV VMA 2015

Macklemore & Ryan Lewis – Downtown / Can’t Hold Us @MTV VMA 2015

Citește mai multe despre Justin BieberKanye WestMiley CyrusPharrell WilliamsThe Weeknd
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii MTV VMA 2015: Taylor Swift, Mark Ronson & Bruno Mars - LISTA COMPLETĂ

Taylor Swift a fost marea câștigătoare a galei MTV VMA 2015. Artistei i-au fost acordate 4 premii, inclusiv la categoria...

Închide