Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Motorhead a lansat un cover după "Sympathy for the Devil" de la Rolling Stones - AUDIO

Motorhead și-a pus amprenta pe unul dintre hiturile The Rolling Stones, "Sympathy for the Devil". Coverul este inclus pe noul album al formației, ”Bad Magic”, așteptat pe piață luna aceasta.
Motorhead / The Rolling Stones

Motorhead / The Rolling Stones

Cu doar câteva zile înaintea lansării discului „Bad Magic”, Motorhead dezvăluie o nouă piesă din tracklist. Formația a inclus pe noul lor album un cover intrigant, după un hit clasic din repertoriul veteranilor de la The Rolling Stones.

În compoziția originală, semnată de Mick Jagger, se povestește la persoana întâi despre atrocitățile comise de diavol de-a lungul istoriei. Melodia se găsește pe albumul ”Beggars Banquet”, lansat în 1968. "Sympathy for the Devil" a fost plasată pe locul 32 în topul ”The 500 Greatest Songs of All Time”, realizat de revista Rolling Stones.

Motorhead - "Sympathy for the Devil" (cover The Rolling Stones)

Noul album Motorhead, ”Bad Magic”, este cel de-al 22-lea material de studio din cariera formației. Discul a fost produs la NRG Studios de către vechiul prieten și colaborator Cameron Webb și va fi lansat pe 28 august.

Tracklist „Bad Magic” – Motörhead:

 1. „Victory or Die”
 2. „Thunder & Lightning”
 3. „Fire Storm Hell”
 4. „Shoot Out All of Your Lights”
 5. „The Devil”
 6. „Electricity”
 7. „Evil Eye”
 8. „Teach Them How to Bleed”
 9. „Till the End”
 10. „Tell Me Who to Kill”
 11. „Choking on Your Screams”
 12. „When the Sky Comes Looking for You”
 13. „Sympathy for the Devil” (Rolling Stones cover)

Lansarea noului album Motorhead va marca aniversarea a 40 de ani de activitate a trupei. Reflectând la perioada petrecută alături de colegii săi, Lemmy a mărturisit că formația a rămas aceeași, chiar și după aceste 4 decenii.

„Suntem o trupă onestă, iar eu sunt un om onest și decent. Ceea ce ne diferențiază de restul este că noi nu am acceptat niciodată compromisuri. Facem asta sau nu mai facem nimic – ori îți place de noi, ori ne lași în pace”, a declarat solistul.

Citește mai multe despre MotörheadThe Rolling Stones
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vedete noi la „Te cunosc de undeva” din această toamnă

Emisiunea „Te cunosc de undeva” se întoarce în această toamnă la Antena 1 cu noi concurenți. Află mai jos cine...

Închide