Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Motorhead a lansat un cover după "Sympathy for the Devil" de la Rolling Stones - AUDIO

Motorhead și-a pus amprenta pe unul dintre hiturile The Rolling Stones, "Sympathy for the Devil". Coverul este inclus pe noul album al formației, ”Bad Magic”, așteptat pe piață luna aceasta.
Motorhead / The Rolling Stones

Motorhead / The Rolling Stones

Cu doar câteva zile înaintea lansării discului „Bad Magic”, Motorhead dezvăluie o nouă piesă din tracklist. Formația a inclus pe noul lor album un cover intrigant, după un hit clasic din repertoriul veteranilor de la The Rolling Stones.

În compoziția originală, semnată de Mick Jagger, se povestește la persoana întâi despre atrocitățile comise de diavol de-a lungul istoriei. Melodia se găsește pe albumul ”Beggars Banquet”, lansat în 1968. "Sympathy for the Devil" a fost plasată pe locul 32 în topul ”The 500 Greatest Songs of All Time”, realizat de revista Rolling Stones.

Motorhead - "Sympathy for the Devil" (cover The Rolling Stones)

Noul album Motorhead, ”Bad Magic”, este cel de-al 22-lea material de studio din cariera formației. Discul a fost produs la NRG Studios de către vechiul prieten și colaborator Cameron Webb și va fi lansat pe 28 august.

Tracklist „Bad Magic” – Motörhead:

 1. „Victory or Die”
 2. „Thunder & Lightning”
 3. „Fire Storm Hell”
 4. „Shoot Out All of Your Lights”
 5. „The Devil”
 6. „Electricity”
 7. „Evil Eye”
 8. „Teach Them How to Bleed”
 9. „Till the End”
 10. „Tell Me Who to Kill”
 11. „Choking on Your Screams”
 12. „When the Sky Comes Looking for You”
 13. „Sympathy for the Devil” (Rolling Stones cover)

Lansarea noului album Motorhead va marca aniversarea a 40 de ani de activitate a trupei. Reflectând la perioada petrecută alături de colegii săi, Lemmy a mărturisit că formația a rămas aceeași, chiar și după aceste 4 decenii.

„Suntem o trupă onestă, iar eu sunt un om onest și decent. Ceea ce ne diferențiază de restul este că noi nu am acceptat niciodată compromisuri. Facem asta sau nu mai facem nimic – ori îți place de noi, ori ne lași în pace”, a declarat solistul.

Citește mai multe despre MotörheadThe Rolling Stones
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vedete noi la „Te cunosc de undeva” din această toamnă

Emisiunea „Te cunosc de undeva” se întoarce în această toamnă la Antena 1 cu noi concurenți. Află mai jos cine...

Închide