Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Most Wanted Artist by ASUS Fans la Media Music Awards - Votează

Votează artiștii tăi pe preferați, nominalizați la categoria „Most Wanted Artist by ASUS fans" în cadrul Media Music Awards 2015. Află mai jos cine a fost nominalizat, votează prin Facebook și vino pe 3 septembrie să îi asculți pe toți în Piața Mare din Sibiu.

Publicat

pe

Anul acesta Media Music Awards, singura gală de premii muzicale din România acordate pe baza difuzărilor radio-TV se va desfășura la Sibiu în data de 3 septembrie. Evenimentul ajuns la a 4-a ediție va avea loc în Piața Mare și va aduce în fața publicului nume importante din muzica autohtonă. Andra, Delia, Akcent, Elena Gheorghe, Holograf și Corina sunt doar câțiva dintre artiștii nominalizați la Media Music Awards 2015, pe care acum îi puteți vota în cadrul unui concurs organizat de ASUS România, unul dintre sponsorii evenimentului.

Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe pagina de Facebook ASUS România, la secțiunea „Votează artistul, iar acolo vă puteți alege favoritul din fiecare dintre cele 8 perechi de artiști aflați în concurs. Cel care va strânge cele mai multe voturi din partea fanilor va fi câștigătorul categoriei "Most Wanted Artist by ASUS fans". Campania se va desfășura în perioada 17 august - 1 septembrie, în 4 etape:

  • Etapa 1 - perioada 17.08 - 24.08.2015 cu 8 perechi de artiști
  • Etapa 2 - perioada 25.08 - 27.08.2015 cu 4 perechi de artiști
  • Etapa 3 - perioada 28.08 - 31.08.2015 cu 2 perechi de artiști
  • Etapa Finală - perioada 01.09 - 03.09.2015 (ora 10:00 AM)

VOTEAZĂ ÎN ETAPA FINALĂ:

Alina Eremia VERSUS Andra

vot-mma-alina-eremia-versus-andra
Încă de mică Alina Eremia și-a făcut demonstrat talentul, reprezentând România la Eurovision Junior cu piesa „Țurai”. În 2011, Alina a fost aleasă, în urma unui casting, să facă parte din LaLa Band  și în același timp, să fie protagonista serialului “Pariu cu Viața”, difuzat pe PRO TV. Din 2012, ea a decis să se ocupe de cariera solo și a lansat single-uri precum „Tu ești vara mea”, „În dreapta ta” și „Cum se face”.

Andra cântă încă din copilărie, iar la 14 ani a cucerit topurile românești cu albumul său de debut și primele single-uri „În noapte mă trezesc” și „Eu aș da”. A participat la Cerbul de Aur și la selecția națională Eurovision, iar în prezent este jurata concursului „Românii au talent”. "Avioane de hartie", "K la Meteo" și "Inevitabil va fi bine" sunt cele mai recente hit-uri ale artistei, care de curând a devenit mamă pentru a doua oară.

Artiști eliminați în semifinalele Most Wanted Artist by ASUS Fans:

Delia  (eliminată de Alina Eremia)

Delia, una dintre cele mai bune voce feminine din România, a devenit cunoscută publicului pe vremea când făcea parte din trupa N&D. De când și-a început cariera solo a lansat hit după hit : „Parfum de fericire”, „Omadeo”, „U”, „Pe aripi de vânt”, „Cum ne noi” și „Da, mamă”. Delia este o artistă care adoră să fie diferită, adoptând mereu un look excentric. A colaborat cu Smiley, Mihai Bendeac, Uddi, Speak și Carla's Dream și în prezent este jurata concursului X-Factor.

Ruby  (eliminată de Andra)

Ruby, una dintre cele mai sexy prezențe de pe scenele românești, a debutat în 2012 cu piesa „Miracle of Love”, urmând apoi single-urile "Stinge Lumina", "Nu pune la suflet", "Toată țara"și "Lasă cucu-n pace". Ruby a reușit să ajungă în finala concursului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, însă s-a făcut remarcată și la alte show-uri precum „Dansez pentru tine” și „Splash! Vedete la apă”.

Artiști eliminați în cea de-a doua etapă Most Wanted Artist by ASUS Fans:

Corina - 6711 de voturi (eliminată de Alina Eremia)

De când a debutat în 2004 cu piesa „Noi Doi” în colaborare cu Marius Moga, Corina s-a clasat aproape de fiecare dată pe primele poziții ale topurilor românești. Ne-a demonstrat de-a lungul timpului cât de sexy poate fi în videoclipurile pieselor „No Sleepin”, „A ta” și „Autobronzant”, dar și cât de hot sunt „Fetele din Balcani”.

Holograf - 6561 de voturi (eliminați de Ruby)

Când spunem Holograf ne gândim la o trupă cu longevitate pe piața muzicală românească, formația luând naștere în 1978. Compusă din Dan Bittman, Edi Petroșel, Tino Furtună, Iulian Vrabete și Romeo Dediu, trupa a lansat de-a lungul timpului hit-uri precum „Ți-am dat un inel”, „Banii vorbesc”, „Primăvara începe cu tine”, „Cât de departe” și „Întoarce-te acasă”. În toamna aceasta Holograf va lansa un nou album, care va fi promovat în cadrul unui mini-turneu național.

What's Up - 6128 de voturi (eliminat de Delia)

Dacă nu știm cum e vremea de afară sau cât mai e tariful la taxi, îl sunăm pe What's Up. Deși a pășit într-un studio muzical încă de la 13 ani, notorietatea sa în lumea muzicii autohtone a crescut odată cu lansarea piesei „K la meteo” în colaborare cu Andra. Pe lista colaborărilor sale le mai putem adăuga pe Amna, Andreea Bănică, Ruby și Adda.

3 Sud Est - 5792 de voturi (eliminați de Andra)

3 Sud Est este una dintre cele mai populare trupe de băieți din anii '90. Formată din Laurențiu Duță, Viorel Șipoș și Mihai Budeanu, trupa s-a destrămat în 2008, iar în 2014 s-a reunit prin lansarea single-ului „Emoții”. Printre cele mai cunoscute piese ale băieților se numără „De ziua ta”, „Te plac” și „Amintirile”.

Artiști eliminați în prima etapă Most Wanted Artist by ASUS Fans:

Nicole Cherry - 4038 de voturi (eliminată de Ruby)

Nicole Cherry, cea mai tânără artistă nominalizată în această categorie, are una dintre cele mai bune voci din România. Ea a debutat în 2013 cu single-ul „Memories”, care a devenit un mare hit în scurt timp. Au urmat apoi „Vara mea” și „Phenomeno”, iar acum o lună a lansat împreună cu Doddy - „Rezervat”.

Akcent - 3334 de voturi (eliminat de 3 Sud Est)

Akcent a fost la început un duo format de Adrian Sînă și Ramona Barta. Apoi a luat forma unei trupe de băieți, lui Adrian alăturându-i-se Marius Nedelcu, Sorin Brotnei și Mihai Gruia. În 2013 formația s-a destrămat. În prezent cel care a păstrat numele trupei este Adrian Sînă, care a lansat nu demult single-ul „Kamelia” alături de Lidia Buble.

Andreea Bălan - 3333 de voturi (eliminată de Corina)

Andreea Bălan a devenit cunoscută încă de pe vremea când făcea parte din trupa Andre. A concurat la Bailando por un sueno - El primer campeonato mondial de baile din Mexic, unde s-a clasat pe locul al doilea.

Lora - 3164 de voturi (eliminată de Andra)

Pe Lora o știm încă de când făcea parte din trupa Wassabi, alături de încă trei tinere. Însă în 2009 aceasta s-a retras din formație și a decis să se ocupe de cariera solo. Din 2010 începe să colaboreze cu Adrian Sînă și așa s-au născut single-uri ca „My passion” și  „No more tears”. După acestea au urmat „Capu' sus”, „Dragă”, „Puișor”, „Singuri în doi” și „Floare la ureche”, iar de câțiva ani Lora este jurata concursului pentru copii Next Star de pe Antena 1.

Fly Project - 3100 voturi (eliminați de What's Up)

Fly Project au debutat în 2005 cu celebrul single „Raisa”, urmând apoi piese precum „Tasha”, „K-tinne” și „Mandala”. În perioada 2008-2009 au cucerit radio-urile din România cu „Brasil”, un featuring cu Anca Parghel. Trupa formată din Tudor Ionescu și Dan Denes a colaborat de curând și cu Vunk, rezultând melodia „Fă-mi cu mâna”.

Elena Gheorghe - 2891 voturi (eliminată de Delia)

Elena Gheorghe s-a remarcat inițial ca fiind solista trupei Mandinga, adoptând un stil latino. Însă de când și-a început cariera solo s-a orientat spre pop și dance și așa au luat naștere single-urile „Te ador”, „Captain Tonight”„Ecou”, „Până dimineața” și „Mamma mia”. La capitolul colaborări, aceasta a cântat alături de Glance, Naguale, Uddi, Adi Cristescu și F. Charm. „Senor Loco” este ultimul single al artistei, care a cucerit radio-urile din Spania și România.

Bere Gratis - 2562 de voturi (eliminați de Holograf)

Bere Gratis a fost înființată de Mihai 'Miță' Georgescu, Robert Anghelescu și Marius Dobre în 1998, însă între timp componența trupei s-a modificat. Printre cele mai cunoscute piese se numără „Vino mai aproape”, „Poveste de oraș” și „Stai pe același drum”. În 2014, Bere Gratis a lansat single-ul „Noapte caldă” alături de Sore, care s-a bucurat de un mare succes.

Maxim - 2440 de voturi (eliminați de Alina Eremia)

Maxim este o trupă formată din Bogdan Medvedi, Marcus Sucilea, Gabriel Ciobota și Alexander Laiu. În afară de Alexander, pe ceilalți trei membri îi știți de la X-Factor. Luați sub aripa lui Adrian Sînă, băieții și-au lansat primul single 50/50 în 2013, fiind urmat apoi de „Sărutări Criminale”, care s-a bucurat de un mare succes.

Intrați pe facebook și votați-vă favoriții!

Comentează

Concerte & turnee

Diskoteka Festival ajunge în premieră la București, la Arena Laminor - LINEUP

Diskoteka Festival, unul dintre cele mai apreciate evenimente cu muzică retro din România, va ajunge în decembrie la București. Laminor Arena va găzdui magia epocii de aur a anilor '80 și '90 alături de artiști care au marcat generații.

Publicat

pe

3 Sud Est
3 Sud Est │ FOTO: Silviu Săndulescu

După succesul avut la Timișoara și Iași, Diskoteka Festival ia cu asalt Capitala pe 7 decembrie. Iubitorii muzicii retro sunt așteptați la Arena Laminor să se bucure de cele mai îndrăgite melodii ale acelei perioade.

Alături de un lineup gândit special pentru conceptul evenimentului, organizatorii pregătesc și alte surprize ce vor transporta participanții în trecut, într-o călătorie plină de emoție și nostalgie.

Ce artiști concertează la Disktoka Festival la Arena Laminor

Atmosfera va fi antrenată de concerte electrizate, susținute de:

  • Turbo B formally Snap
  • Culture Beat
  • Fun Factory
  • Boney M Xperience
  • Arsenium ex O-Zone
  • 3 Sud Est

Prețuri bilete la Diskoteka Festival la București:

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețul de 99 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Despre Diskoteka Festival

Cine nu și-a dorit să poată vedea și asculta live pe acei artiști care, în anii '80 și '90, cucereau inimile tuturor și ale căror refrene se auzeau pe frecvențele tuturor posturilor de radio comerciale? Diskoteka Festival promite sa readucă publicului atmosfera anilor '80 și '90 nu doar prin hiturile acelei perioade emblematice, ci și prin decoruri spectaculoase, acțiuni interactive sau flash mob-uri inedite.

Festivalul a reușit să facă ce și-a propus. Edițiile trecute, organizate la Timișoara și la Iași, s-au bucurat de artiști români și internaționali care au cucerit mai multe generații de spectatori. Printre aceștia s-au numărat Modern Talkin, Ace of Base, CC Catch, DJ Conte, La Bouche, Cătălin Crișan, Gabriel Dorobanțu, Daniel Iordăchioaie, Mirabela Dauer sau Silvia Dumitrescu.

Citește în continuare

Muzică și film

"Căsătoria", filmul regizat de Bendeac, a primit un trailer - VIDEO

Prima doză de umor din pelicula "Căsătoria" ajunge la public sub forma unui trailer amplu, de două minute și jumătate. Comedia scrisă și regizată de Mihai Bendeac va avea premiera în cinematografe pe 6 decembrie.

Publicat

pe

Bendeac în filmul "Căsătoria"
Bendeac în filmul "Căsătoria"

"Căsătoria" este o comedie ce spune povestea a trei prieteni: Pagubă, Arsenie și Conașu. Cei trei pornesc într-o extraordinară aventură în căutarea victimelor perfecte care să le întrețină cu mulți bani dependența de jocuri de noroc. Când totul pare a merge conform planului, lucrurile o iau razna.

Pe Mihai Bendeac îl vom vedea în rolul lui Pagubă, Liviu Pintileasa va fi Conașu, iar Vlad Drăgulin Arsenie. Din distribuţia filmului mai fac parte Gloria Găitan, Mihaela Teleoacă, Alin Florea, Lucian Ionescu, Nicole Cherry, Anca Dinicu, Ilona Brezoianu, Serghei Mizil, Andra și Loredan Groza.

"Viața, prieteni dragi, nu e despre a fi pe val, ci despre a face valuri", spune Conașul în primul trailer al peliculei "Căsătoria", creionând astfel trăsăturile de caracter ale personajului.

În trailer-ul de două minute și jumătate al filmului facem cunoștință și cu Pagubă și Arsenie, dar și cu alte personaje, interpretate de nume cunoscute precum Serghei Mizil, Nicole Cherry, Andra și Loredana Groza.

VIDEO: "Căsătoria" - Trailer Oficial

Înainte de premiera filmului, programată pe 6 decembrie, Mihai Bendeac a transmis publicului viziunea sa cu privire la acest proiect.

"Eu cred că un film poate fi judecat abia după câteva zeci de ani. Cele cu adevărat bune sunt urmărite peste generații și mi-aș dori să fie cazul. Am încercat să creez, înainte de orice, o experiență cinematografică. O comedie asumată ca atare, bine construită, cu o poveste bine spusă, cu un dram de emoție, aventură și îndeajuns de eclectică astfel încât să mă reprezinte.

Ce am aflat în ultimii 3 ani? Păi știu sigur un lucru. Cinema-ul, așa cum înțeleg eu să-l fac, implică enorm de multă muncă. Iar dacă oamenilor nu le va plăcea filmul acesta, sigur n-aș avea puterea, pe viitor, să o iau de la capăt.

Până una alta, alături de o formidabilă echipă, am creat această producție filmată în peliculă și marea mea bucurie ar fi să știu că cei care pășesc în sălile de cinema, copii, adolescenți, maturi, vârstnici, vor ieși de acolo fericiți. Restul nu contează", a scris Mihai Bendeac într-un reel publicat pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

Concerte & turnee

"Românii au talent" ajunge la sezonul 15; Află cine va fi în juriu

Au început filmările pentru cel de-al 15-lea sezon "Românii au talent". Smiley și Pavel Bartoș surprind pentru încă o ediție emoțiile concurenților din culise, PRO TV anunțând și componența juriului.

Publicat

pe

Smiley și Pavel Bartoș
Smiley și Pavel Bartoș │ FOTO: PRO TV

Timp de 14 sezoane, emisiunea "Românii au talent" a schimbat viețile a mii de oameni talentați, oferindu-le șansa de a apărea în fața întregii țări pentru a-și demonstra aptitudinile. Cea mai mare scenă din România este pregătită acum să primească noi concurenți, ce vor da totul pentru a obține marele premiu și titlul de cel mai talentat român.

Cine sunt jurații sezonului 15 "Românii au talent"

Dornici să fie martorii unor momente de neuitat în noul sezon, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete revin la masa juriului și sunt determinați să descopere cele mai neașteptate talente. În acest an, așteptările lor sunt la cel mai înalt nivel, iar concurenții trebuie să vină pregătiți să cucerească scena, publicul și să îi impresioneze pe cei patru, în speranța de a obține "DA-urile" care îi califică în etapa următoare.

Ce spun prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș

Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș sunt și ei pregătiți și entuziasmați: "Românii au talent" ajunge la sezonul 15.

"Am ajuns la sezonul 15! Nu-mi vine să cred! Chiar că va fi de poveste! Ca de obicei, Românii au talent mă va surprinde. E un show uimitor, n-ai ce-i face, așa s-a născut el! Mă bucur că este așa. Abia aștept să fiu, din nou, cu Smiley, să fim surprinși de poporul talentat în sezonul 15", a declarat Pavel Bartoș.

"Eu pot spune clar, răspicat, asumat, verificat în mulți ani, după nenumărate "Bă, ești nebun?!" și 15 sezoane: românii au talent non-stop, inepuizabil, mereu suprinzător. Dacă cineva mai are vreun dubiu că talentele României sunt cu fiecare an altele, mai fresh, mai variante, mai spectaculoase, îl invit să fie alături de noi în noul sezon „Românii au talent”.

Vă spun doar că va fi de poveste și mai ales de povestit. Ne întâlnim în jurul butonului auriu pe care îl apăs împreună cu Pavel și în numele telespectatorilor!", a afirmat Smiley.

Noul sezon "Românii au Talent" #15depoveste pregătește telespectatorilor o mulțime de surprize. Filmările au început.

Citește în continuare

Trending