Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Morrissey lansează primul său roman de ficțiune, "List of the Lost"

Morrissey va lansa toamna aceasta primul său roman de ficțiune, "List of the Lost". Volumul va fi publicat la sfârșitul lunii septembrie.
Morrisey

Morrisey

După volumul autobiografic lansat în octombrie 2013, Steven Patrick Morrissey trece la ficțiune. Artistul britanic în vârstă de 56 de ani va publica în curând primul său roman, "List of the Lost". Felul în care a fost primită prima sa carte l-a încurajat să-și dezvolte și mai mult latura literară, acesta mărturisind în urmă cu ceva timp că platforma scriitoricească i se pare mai ofertantă și mai satisfăcătoare decât cea muzicală.

"În 2013 mi-am publicat Autobiografia și a avut mai mult succes decât orice alt album pe care l-am lansat până acum, așa că, da, sunt la jumătatea scrierii unui roman. Am speranțele mele", spunea Morrissey în 2014, adăugând: "Adevărul e că posturile de radio nu vor să îmi difuzeze piesele, iar majoritatea oamenilor și-au pierdut încrederea în industria muzicală, fiind știut și acceptat faptul că primele poziții sunt cumpărate de marile case de discuri. Nu mai există pasiune pentru muzica pop și rock și nu cred că cei pe care îi vedem la televizor și în reviste sunt cu adevărat populari."

"List of the Lost" va fi lansată la sfârșitul lunii septembrie, urmând a fi publicată la editura Penguin Books (UK).

Morrissey a prins microbul scrisului la o vârstă foarte fragedă, la doar 20 de ani fiindu-i publicată biografia lui James Dean: „James Dean nu este mort„. Influențe sale literare variază de la Oscar Wilde la Johann Wolfgang Goethe, declarându-se de asemenea un fan înrăit al muzicii pop și al marelui ecran. David Bowie, Ray Davies și Marc Bolan se numără printre idolii săi muzicali.

Pe 14 octombrie, Morrissey va cânta în premieră în România. Concertul va avea loc la Sala Palatului din București, biletele pentru acest eveniment având prețuri cuprinse între 120 și 260 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Morrissey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Hozier: "Dacă scopul tău e doar să ai hituri, s-ar putea să greșești"

Aflat în Anglia pentru a concerta în cadrul V Festival, Hozier a acordat un interviu în care a vorbit despre...

Închide