Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Ascult-o pe Meryl Streep interpretând o piesă originală și un cover - AUDIO

Meryl Streep intră în pielea unui rock star în filmul "Ricki And The Flash". În articol o puteți urmări interpretând un cover și o piesă originală, compusă special pentru coloana sonoră a peliculei.
Meryl Streep cântând în filmul ”Ricki and The Flash”

Meryl Streep cântând în filmul ”Ricki and The Flash”

Cu 3 premii Oscar în palmares, Meryl Streep a acceptat o nouă provocare. Actrița americană joacă în „Ricki And The Flash” rolul unui star rock fictiv, Ricki, pelicula prezentând evoluția sa atât pe plan muzical, cât și în relația cu prietenii și familia.

În film, Meryl Streep are ocazia de a interpreta 9 coveruri și o piesă originală, intitulată ”Cold One” și compusă în colaborare cu Jenny Lewis și Johnathan Rice. În lista coverurilor se înscriu piese precum ”I Still Haven’t Found What I Was Looking For” (U2), ”American Girl” (Tom Petty) și ”Get The Party Started” (Pink).

Mai jos o puteți asculta pe Meryl Streep interpretând piesa originală ”Cold One” și un cover după "Drift Away", o melodie înregistrată pentru prima oară de John Henry Kurtz în 1972 și reinterpretată de-a lungul anilor de Rod Stewart, Michael Bolton, The Rolling Stones, Ringo Starr și Bruce Springsteen.

Meryl Streep - "Cold One" (Ricki And The Flash Original Motion Picture Soundtrack)

Meryl Streep - "Drift Away" (Ricki And The Flash Original Motion Picture Soundtrack)

Ricki And The Flash” este regizat de Jonathan Demme, premiat cu Oscar pentru filmul ”The Silence Of The Lambs” și nominalizat la Festivalul de Film de la Berlin pentru ”Philadelphia”.

„Meryl este o interpretă atât de carismatică și versatilă pe scenă, încât împreună cu trupa ei, Flash, formează un fel de supergrup. Un film care să prezinte un concert Ricki and the Flash ar fi o reală desfătare pentru public”, a declarat regizorul Jonathan Demme.

Mamie Gummer, fiica actriței în viața reală, va avea oportunitatea de a se prezenta publicului ca fiica lui Meryl Streep și pe marile ecrane, aceasta jucând în film rolul fiicei lui Ricki.

Ricki And The Flash” a avut premiera în cinematografe pe 7 august.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Evanescence are un nou chitarist

Chitaristul Terry Balsamo, ce a cântat alături de Evanescence din 2003 până în prezent, a fost înlocuit de Jen Majura....

Închide