Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Ascult-o pe Meryl Streep interpretând o piesă originală și un cover - AUDIO

Meryl Streep intră în pielea unui rock star în filmul "Ricki And The Flash". În articol o puteți urmări interpretând un cover și o piesă originală, compusă special pentru coloana sonoră a peliculei.
Meryl Streep cântând în filmul ”Ricki and The Flash”

Meryl Streep cântând în filmul ”Ricki and The Flash”

Cu 3 premii Oscar în palmares, Meryl Streep a acceptat o nouă provocare. Actrița americană joacă în „Ricki And The Flash” rolul unui star rock fictiv, Ricki, pelicula prezentând evoluția sa atât pe plan muzical, cât și în relația cu prietenii și familia.

În film, Meryl Streep are ocazia de a interpreta 9 coveruri și o piesă originală, intitulată ”Cold One” și compusă în colaborare cu Jenny Lewis și Johnathan Rice. În lista coverurilor se înscriu piese precum ”I Still Haven’t Found What I Was Looking For” (U2), ”American Girl” (Tom Petty) și ”Get The Party Started” (Pink).

Mai jos o puteți asculta pe Meryl Streep interpretând piesa originală ”Cold One” și un cover după "Drift Away", o melodie înregistrată pentru prima oară de John Henry Kurtz în 1972 și reinterpretată de-a lungul anilor de Rod Stewart, Michael Bolton, The Rolling Stones, Ringo Starr și Bruce Springsteen.

Meryl Streep - "Cold One" (Ricki And The Flash Original Motion Picture Soundtrack)

Meryl Streep - "Drift Away" (Ricki And The Flash Original Motion Picture Soundtrack)

Ricki And The Flash” este regizat de Jonathan Demme, premiat cu Oscar pentru filmul ”The Silence Of The Lambs” și nominalizat la Festivalul de Film de la Berlin pentru ”Philadelphia”.

„Meryl este o interpretă atât de carismatică și versatilă pe scenă, încât împreună cu trupa ei, Flash, formează un fel de supergrup. Un film care să prezinte un concert Ricki and the Flash ar fi o reală desfătare pentru public”, a declarat regizorul Jonathan Demme.

Mamie Gummer, fiica actriței în viața reală, va avea oportunitatea de a se prezenta publicului ca fiica lui Meryl Streep și pe marile ecrane, aceasta jucând în film rolul fiicei lui Ricki.

Ricki And The Flash” a avut premiera în cinematografe pe 7 august.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Evanescence are un nou chitarist

Chitaristul Terry Balsamo, ce a cântat alături de Evanescence din 2003 până în prezent, a fost înlocuit de Jen Majura....

Închide