Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Macklemore & Ryan Lewis feat. Ed Sheeran - "Growing Up" (Sloane's Song) - AUDIO

Duo-ul hip-hop Macklemore & Ryan Lewis a colaborat cu Ed Sheeran pentru noul single "Growing Up". Piesa este compusă pentru fetița de două luni a lui Ben Haggerty (Macklemore), Sloane.
Macklemore & Ryan Lewis - Growing Up (Sloane's Song) feat. Ed Sheeran

Macklemore & Ryan Lewis - Growing Up (Sloane's Song) feat. Ed Sheeran

Noul single Macklemore & Ryan Lewis, "Growing Up", a fost lansat fără nicio promovare, duo-ul dorind ca melodia să ajungă la fani fără a fi împachtetat în vreun mod ce ar putea deteriora mesajul. Piesa are o semnificație importantă pentru Ben Haggerty, ce a devenit tătic în urmă cu două luni, iubita lui, Tricia, născând o fetiță.

"Growing Up" vine acompaniată de un mesaj emoționant din partea lui Haggerty, în care acesta explică felul în care totul s-a schimbat în momentul în care a aflat că va avea un copil.

"Întotdeauna am avut în capul meu o imagine clară asupra felului în care mă voi comporta ca tată. Am avut așteptări precise în privința nivelului la care îmi doresc să ajung în carieră, a lucrurilor pe care îmi doresc să le învăț până la o anumită vârstă. În mare, aveam impresia că totul este sub control. În realitate, însă, versiunea mea ipotetică a imaginii de tată era complet diferită de cea a omului căruia îi bătea inima să-i sară din piept, rugându-se la un Dumnezeu sau un spirit cu care nu mai vorbise de luni de zile. Când Tricia (iubita lui Haggerty) a intrat în baie, am știut. Și am știut că va trebui să mă schimb."

În ce privește compoziția, artistul mărturisește că totul a pornit de la beat compus de Ryan.

"Ryan a creat un beat, care mai târziu a devenit piesa pe care o ascultați acum. Jumătate din mesajul ei oferă sfaturi cu privire la maturizare. Cealaltă jumătate e despre încercarea mea de a-mi da seama cum să mă maturizez."

În încheiere, Haggerty povestește despre bucuria pe care ți-o poate aduce un copil.

"În cazul în care vă întrebați....Fiica noastră, Sloane Ava Simone Haggerty, s-a născut în urmă cu 2 luni, pe 29 mai. Nimic nu se compară cu bucuria pe care o simți atunci când aduci pe lume un copil. Mi-a umplut inima în moduri în care nu-mi imaginam că poate fi posibil. Ea este iubirea vieții mele. Piesa aceasta este pentru ea."

Macklemore & Ryan Lewis feat. Ed Sheeran - "Growing Up" (Sloane's Song) - AUDIO

Citește mai multe despre Ed SheeranMacklemoreRyan Lewis
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
ARTmania a sărbătorit în weekend 10 ani de concerte rock

În weekendul 31 iulie - 1 august, peste 20.000 de spectatori au ales să vină la Sibiu pentru a sărbători...

Închide