Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Lady Gaga: "Nu sunt următoarea Madonna, sunt următorul nume lângă Iron Maiden"

Lady Gaga a pozat recent pentru CR Fashion Book, alegând ca piesă centrală a ținutei sale vestimentare un tricou cu una dintre trupele sale preferate, Iron Maiden. Cu acest prilej, Gaga a vorbit despre dragostea sa pentru muzica metal, mărturisind că după ce a mers la primul concert Maiden și-a dorit să calce pe urmele acestei formații.
Lady Gaga în revista CR Fashion Book

Lady Gaga în revista CR Fashion Book

Lady Gaga, diva pop care a înregistrat recent un album cu muzică jazz (pentru care a fost premiată cu Grammy), se declară o fană a muzicii metal. Recent, artista a vorbit despre iubirea sa necondiționată pentru veteranii de la Iron Maiden.

”E cea mai tare trupă de rock din istorie, în opinia mea. Unii chiar nu înțeleg cât de importantă este muzica metal și care este scopul ei. Oamenii ăștia reușesc încă să umple stadioane. Iar asta se întâmplă datorită rădăcinilor acestui gen muzical, a forței versurilor, care face ca fanii să se unească în ceea ce reprezintă esența Iron Maiden. Întotdeauna îi contraziceam pe cei care spuneau <<Oh, ea e următoarea Madonna>>. Nu, eu sunt următorul nume lângă Iron Maiden”, a spus Lady Gaga într-un interviu acordat CR Fashion Book.

Acestea nu sunt primele declarații care susțin aprecierea artistei pentru muzica Iron Maiden. În 2011, aceasta mărturisea că primul concert Maiden la care a asistat i-a schimbat viața.

”Tocmai i-am văzut pe cei de la Iron Maiden în cadrul turneului ”Frontier” și simt că această experiență mi-a schimbat complet viața. Acum i-am văzut pentru prima oară live și în timpul show-ului am realizat că îmi doresc să fiu tipul acesta de artist. Nu vreau ca peste 30 de ani să susțin concerte la care oamenii să vină ca să vadă dacă mai pot cânta. Vreau ca publicul să vină având aceeași pasiune, să țină pumnii în aer, așteptând cu entuziasm fiecare piesă. Stilul Iron Maiden și energia fanilor trupei nu s-a schimbat și nu se va schimba niciodată.”

Pasiunea pentru rock a artistei a fost recent manifestată live, Lady Gaga acompaniindu-i pe scenă pe membrii trupei U2. Mai jos puteți urmări o înregistrare din cadrul show-ului, ce a avut loc la Madison Square Garden pe 26 iulie.

Citește mai multe despre Iron MaidenLady Gaga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă Lana Del Rey - "Terrence Loves You" - AUDIO

Lana Del Rey a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul "Honeymoon". Melodia se numește "Terrence Loves You" și este...

Închide