Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Julio Iglesias a depășit problemele de sănătate. Concertul de la București, reconfirmat

Julio Iglesias a depășit cu bine problemele de sănătate care i-au dat peste cap activitatea artistică din ultima perioadă. Artistul lucrează în prezent la finalizarea noului material discografic ce va fi lansat, la nivel mondial, pe 18 septembrie. De asemenea, concertul de la București a fost reconfirmat, noua dată a desfășurării spectacolului urmând să fie anunțată luna viitoare.
Julio Iglesias

Julio Iglesias

În luna iunie, Julio Iglesias a fost supus unei intervenții chirurgicale la spate, din acest motiv concertul artistului de la București fiind amânat. Spectacolul ce ar fi trebuit să aibă loc pe 2 iulie va fi însă reprogramat, artistul reconfirmând recent reluarea activității concertistice. Deși programul său din ultima parte a anului 2015 se anunță a fi extrem de încărcat, acesta este nerăbdător să revină pe scenă pentru a le împărtăși admiratorilor săi bucuria de a cânta și de a le dărui tuturor emoțiile celor mai frumoase melodii romantice.

În contextul actual, Julio Iglesias a anunțat că la începutul lunii septembrie va confirma data la care va reveni în concert la București. Așadar, așteptarea celor care iubesc muzica starului latin va lua sfârșit foarte curând, odată cu anunțarea coordonatelor noului show.

Album la care Julio Iglesias lucrează în prezent va conține piese în limba spaniolă, acesta fiind materialul care încheie o pauză de 12 ani de la ultimul său LP cu versuri în limba maternă. “MÉXICO – Julio Iglesias” cuprinde 12 cântece cu iz mexican, interpretate în stilul Julio Iglesias și cu un aranjament muzical modern. Discul este un omagiu adus marilor compozitori mexicani.

“Muzica mexicană este universală, iar compozitorii ei sunt legendari. Acest disc este dedicat acestor mari compozitori care, generație după generație, ne-au umplut viețile de dragoste, nostalgie, amintiri și momente care, în ciuda trecerii timpului rămân vii în sufletele noastre. Cu tot respectul și cu o profundă admirație.” – Julio Iglesias

Mai jos puteți asculta prima piesă extrasă de pe albumul “MÉXICO – Julio Iglesias” - „Fallaste Corazón”.

Julio Iglesias – „Fallaste Corazón”

Citește mai multe despre Julio Iglesias
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dave Mustaine, "jignit și încântat în același timp" de aprecierile casei de discuri

Noul album Megadeth, așteptat pe piață anul acesta, a fost clasificat de către casa de discuri drept ”cel mai bun...

Închide