Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Jon Bon Jovi cântă o piesă de dragoste în limba chineză - VIDEO

Jon Bon Jovi a făcut un cadou neașteptat fanilor săi asiatici. Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, sărbătorită în China pe 20 august, muzicianul a înregistrat o piesă de dragoste intitulată ”The Moon Represents My Heart”. Melodia este interpretată de Jon Bon Jovi în versiunea originală, cu versuri în mandarină, un dialect al limbii chineze.
Jon Bon Jovi cântând în limba chineză

Jon Bon Jovi cântând în limba chineză

Bon Jovi va susține anul acesta primele sale show-uri în China și Indonezia. Turneul va începe în luna septembrie și va cuprinde orașe precum Jakarta, Shanghai și Beijing.

Dorind să le facă o surpriză fanilor săi din China, Jon Bon Jovi a înregistrat o piesă de dragoste extrem de iubită pe teritoriul asiatic. Melodia se numește ”The Moon Represents My Heart” și are versuri în mandarină, un dialect al limbii chineze vorbit în special în partea de nord a Chinei.

Nu știm exact cât au durat repetițiile pentru învățarea pronunției cuvintelor în mandarină, însă pe înregistrarea finală Jon Bon Jovi pare să se descurce excelent. Așa spun, cel puțin, vorbitorii de limbă chineză în comentariile postate pe YouTube.

VIDO: Jon Bon Jovi cântă în limba chineză

Bon Jovi întâmpină un nou sezon de concerte cu un material discografic înregistrat ”pentru fani”, “Burning Bridges”. Gândit ca un teaser până la apariția următorului album, programat pentru 2016, “Burning Bridges” va fi lansat pe 21 august 2015 prin intermediul Mercury Records.

„Sunt piese care erau neterminate și au fost finalizate, dar și câteva melodii noi, cum ar fi single-ul pe care l-am lansat acum, “We Don’t Run””, a declarat Jon Bon Jovi.

De pe noul album au fost extrase piesele “We Don’t Run”, “Saturday Night Gave Me Sunday Morning“ și ”A Teardrop To The Sea” și ”I’m Your Man”.

Citește mai multe despre Jon Bon Jovi
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Goodbye to Gravity lansează albumul "Mantras of War"

Goodbye to Gravity lansează albumul "Mantras of War" pe 30 octombrie. Noul material conține 10 piese și marchează începutul colaborării...

Închide