Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Jon Bon Jovi cântă o piesă de dragoste în limba chineză - VIDEO

Jon Bon Jovi a făcut un cadou neașteptat fanilor săi asiatici. Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, sărbătorită în China pe 20 august, muzicianul a înregistrat o piesă de dragoste intitulată ”The Moon Represents My Heart”. Melodia este interpretată de Jon Bon Jovi în versiunea originală, cu versuri în mandarină, un dialect al limbii chineze.

Publicat

pe

Jon Bon Jovi cântând în limba chineză
Jon Bon Jovi cântând în limba chineză

Bon Jovi va susține anul acesta primele sale show-uri în China și Indonezia. Turneul va începe în luna septembrie și va cuprinde orașe precum Jakarta, Shanghai și Beijing.

Dorind să le facă o surpriză fanilor săi din China, Jon Bon Jovi a înregistrat o piesă de dragoste extrem de iubită pe teritoriul asiatic. Melodia se numește ”The Moon Represents My Heart” și are versuri în mandarină, un dialect al limbii chineze vorbit în special în partea de nord a Chinei.

Nu știm exact cât au durat repetițiile pentru învățarea pronunției cuvintelor în mandarină, însă pe înregistrarea finală Jon Bon Jovi pare să se descurce excelent. Așa spun, cel puțin, vorbitorii de limbă chineză în comentariile postate pe YouTube.

VIDO: Jon Bon Jovi cântă în limba chineză

Bon Jovi întâmpină un nou sezon de concerte cu un material discografic înregistrat ”pentru fani”, “Burning Bridges”. Gândit ca un teaser până la apariția următorului album, programat pentru 2016, “Burning Bridges” va fi lansat pe 21 august 2015 prin intermediul Mercury Records.

„Sunt piese care erau neterminate și au fost finalizate, dar și câteva melodii noi, cum ar fi single-ul pe care l-am lansat acum, “We Don’t Run””, a declarat Jon Bon Jovi.

De pe noul album au fost extrase piesele “We Don’t Run”, “Saturday Night Gave Me Sunday Morning“ și ”A Teardrop To The Sea” și ”I’m Your Man”.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending