Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Jamie Woon a lansat o piesă nouă, "Sharpness" - AUDIO

Jamie Woon a lansat o nouă piesă, intitulată "Sharpness". Melodia va fi inclusă pe cel de-al doilea material de studio al artistului britanic, așteptat pe piață anul acesta.

Publicat

pe

Jamie Woon
Jamie Woon

Jamie Woon, tânărul cântăreţ, producător şi compozitor englez ce a captat atenția publicului în 2011 cu albumul de debut ”Mirrorwriting”, s-a întors cu vești bune pentru fani. Anul acesta va lansa cel de-al doilea material de studio.

Pentru a promova primul single de pe acest nou album, Jamie Woon a acordat un interviu Beats 1, în care a povestit cum și-a petrecut cei 4 ani de pauză.

”Cea mai mare parte a timpului mi-am petrecut-o în nordul Londrei. Dacă nu am muzică nouă de promovat, prefer să mă retrag într-un loc liniștit. Am posturi TV de urmărit și burgeri de mâncat.”

În cadrul aceleiași discuții, Woon a oferit detalii cu privire la stadiul în care se află cel de-al doilea disc.

"Albumul e în lucru. Aveam idei rămase în arhivă, dar am vrut să fac ceva care să se preteze pentru live-uri. Mă simt inspirat de ”Voodoo” a lui D’Angelo și de sesiunile de compus cu trupa în cameră. E o artă pe cale de dispariție aceasta de a înregistra instrumentalul cu o trupă care cântă live, pentru că asta presupune costuri ridicate. Eu am pornit de la faptul că am vrut să aud o secțiune de ritm funky. Va fi același stil de piese, dar cu un toboșar și un basist care cântă pe bune, nu muzică făcută pe calculator. Am găsit un producător fantastic, Lexx. A lucrat cu Gwilym Gold și Wild Beasts."

Până la apariția albumului, Jamie Woon ne invită să ascultăm primul single de pe acest material inspirat de D’Angelo. Melodia se numește "Sharpness" și este disponibilă mai jos.

Jamie Woon - "Sharpness" - AUDIO

Trending