Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Goran Bregovic la București: Program și reguli de acces

Goran Bregovic va concerta în cadrul Festivalului Intercultural Baro Foro la Arenele Romane pe 29 august 2015. În deschiderea show-ului vor cânta Zuralia Orchestra și Rona Hartner, Gipsy Casual și Provincialii. În articol găsiți programul și regulile de acces.

Publicat

pe

Goran Bregovic
Goran Bregovic │ FOTO: bregovic.canto.hr

Goran Bregovic se întoarce în România alături de “Wedding and funeral orchestra”, pentru un show de senzație care va purta fanii prin toate albumele și hiturile care l-au făcut celebru, într-o companie selecta , în cadrul primei ediții a festivalului intercultural, BARO FORO ! Festivalul va avea loc pe 29 august la Arenele Romane din București. În deschiderea concertului vor uca pe scena Arenelor Romane trupele Provincialii, Rona Hartner & Zuralia Orchestra  si GIPSY CASUAL.

Accesul în incinta Arenele Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 17:00, iar prima trupa, Zuralia Orchestra și Rona Hartner, cu un program balcanic gospel urcă pe scena la ora 18:00. Provincialii vor ataca scena începând cu ora 18:45 urmați apoi de la ora 19:30 de un show inedit Zuralia Orchestra cu un show special gipsy. Începând cu ora 20:30 Gipsy Casual vă așteaptă cu multe surprize, iar maestrul Bregovic va urca pe scenă la ora 22:00 pentru un show de peste 90 de minute.

În ceea ce privește regulile de acces, organizatorii roagă pubicul să nu vină la concert cu următoarele obiecte, acestea fiind interzise:

• sticle, conserve,
• mancare sau bauturi de orice fel,
• artificii, arme, obiecte periculoase,
• umbrele (se anunta 30 de grade si soare),
• aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil),
• aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Organizatorii nu vor stoca și păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata festivalului.

În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi și mancare, vânzarea acestora făcându-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.
Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toata durată concertului. Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alt bilet.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfășoară astfel de activități si de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

Accesul în zonele A-VIP și zona B se face pe baza bratarii primita la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces si in Zona C a festivalului. Posesorii de bilete in Zona C nu vor primi bratara. Zona C se afla exact in spatele zonei B si asigura acces si pe scaunele din Arenele Romane, mai putin sectoarele K si E care sunt dedicate zonei VIP.
Accesul copiilor este permis doar pe baza de bilet si doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid.
Bilete găsiți la vânzare atât înainte de concert la prețuri speciale dar și la intrare în ziua concertului.

Bilete Baro Foro Festival 2015

  • Categoria A (VIP) cu loc în tribună (două sectoare, stânga/dreapta scenei) - 160 de lei
  • Categoria B în picioare în fața scenei - 100 de lei
  • Categoria C în picioare sau cu loc în spatele categoriei B, în Arena -60 de lei
Harta Arenele Romane

Harta Arenele Romane

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending