Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Flea de la RHCP se apucă de apicultură

Bassistul de la Red Hot Chili Peppers s-a apucat de apicultură în dorința de a contribui la perpetuarea speciilor de albine, îngrijorat fiind pentru viitorul planetei și felul în care natura este afectată de lipsa albinelor. Bineînțeles că această pasiune va fi susținută în paralel cu cea pentru muzică. Haideți să aflăm puțin mai multe despre albinuțele lui Flea.
Flea, RHCP în concert pe 31 august la Arena Națională (foto: Alex Chelba)

Flea, RHCP în concert pe 31 august la Arena Națională (foto: Alex Chelba)

Deși poate nu vi l-ați fi imaginat pe Flea într-o astfel de postură, având în vedere energia lui de pe scenă, ei bine el poate fi numit deja apicultor profesionist, având peste 200 000 de albine în cei trei stupi ai săi. Fanii se pot ține la curent cu noutăți despre albinele lui Flea prin intermediul rețelelor sociale pe care el postează constant fotografii.

Basistul a declarat că are o iubire deosebită pentru aceste insecte, și pe lângă asta are o grijă pentru viitorul planetei, care vizează scăderea populației de albine din ultimele secole, o problemă serioasă care încet ar duce către lipsa unor alimente importante de pe piață.

A photo posted by @sllollaryee on

Iubirea lui Flea față de mediu va fi manifestată  și în cadrul concertului Pathway to Paris de pe 4 decembrie, unde va cânta ca parte din trupa Atoms for Peace alături de Tom Yorke, Patti Smith și alții. Acest concert are ca scop promovarea problemelor de schimbari de climat care au loc și se desfășoară în același timp cu Conferința UN Climate Change Conference care va avea loc între 30 Noiembrie și 11 Decembrie în Paris.

Îi ținem pumnii lui Flea și îi mulțumim pentru contribuția lui la binele planetei.

Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cele mai difuzate piese și videoclipuri românești (2011 - 2015) - TOP 10 Media Forest

Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și TV, a dat publicității topurile celor mai...

Închide