Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Evanescence are un nou chitarist

Chitaristul Terry Balsamo, ce a cântat alături de Evanescence din 2003 până în prezent, a fost înlocuit de Jen Majura. Balsamo a fost unul dintre principalii colaboratori ai lui Amy Lee pe partea de compoziție, cei doi scriind împreună multe dintre piesele de pe albumul "The Open Door", inclusiv single-ul "Call Me When You're Sober".
Jen Majura, noul chitarist Evanescence

Jen Majura, noul chitarist Evanescence

Evanescence va reveni toamna aceasta pe scenă într-o nouă formulă. Formația a anunțat plecarea din trupă a lui Terry Balsamo și înlocuirea sa cu Jen Majura, o vocalistă și chitaristă de origine germană, ce a activat ca basist în trupa Equilibrium. Mai jos puteți citi mesajul transmis de formație fanilor Evanescence.

"Avem vești importante pentru voi.

După două albume și nenumărate aventuri pe scenă, călătoria lui Terry alături de Evanescence a ajuns la final. Oricât de dificil ne-ar fi, rămânem uniți știind că aceasta este cea mai bună decizie pentru toată lumea. Te vom iubi mereu, Terry, și îți transmitem urări de bine și sănătate și toată iubirea din lume!

Acum, partea emoționantă a anunțului: Doamnelor și domnilor, vă invităm să o cunoașteți pe Jen Majura.

Jen Majura

Jen Majura

După ce am înconjurat globul, am găsit partea lipsă a trupei Evanescence în partea de sud a Germaniei. Cântă la chitară ca un ”supervillan”, are vocea unui înger și zâmbetul ei ne-a cucerit și ne-a solidificat prietenia. Ne-am petrecut câteva zile împreună în New York împărtășindu-ne poveștile de familie, porții de sushi, inspirațiile artistice și multe, multe râsete !

Suntem extrem de entuziasmați să cântăm împreună toamna aceasta și să ducem show-ul la un nou nivel. De abia așteptăm ! Știm că va primi din partea voastră toată dragostea și respectul pe care o femeie talentată ca ea le merită. Sunt fericită să-i urez bun venit în trupă surorii mele.

P.S. Acum e momentul să veniți cu sugestii pentru setlist, am început deja să lucrăm la asta. Totul este posibil ! Așa că așteptăm propuneri !!" - Evanescence

Evanescence va cânta în luna noiembrie în Nashville, Dallas, Los Angeles și Tokyo, ultimul concert desfășurându-se în cadrul festivalului Ozzfest din Japonia.

Cei interesați să o audă pe Jen Majura cântând la chitară înainte de primele concerte alături de Evanescence sunt invitați să urmărească clipul de mai jos.

Citește mai multe despre EvanescenceJen Majura
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jamie Woon a lansat o piesă nouă, "Sharpness" - AUDIO

Jamie Woon a lansat o nouă piesă, intitulată "Sharpness". Melodia va fi inclusă pe cel de-al doilea material de studio...

Închide