Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Estas Tonne - Trubadurul Universului și chitara sa magică

Estas Tonne este un chitarist neconvențional care se plimbă prin toată lumea și cântă pentru cei care au nevoie de el, la festivaluri în natură, festivaluri de stradă, retrageri de yoga, la centre pentru persoane cu dizabilități sau la centre pentru seniori, la oameni acasă și oriunde se simte chemat. Muzica lui creează un spațiu inedit iar oamenii care îl ascultă intră într-o călătorie unică alături de magia chitării sale.

Publicat

pe

Estas Tonne este un cetățean al lumii, ducându-și viața într-o continuă călătorie pe tot parcursul globului, neidentificându-se cu o cultură în special, ci bucurându-se mai degrabă de diversitatea culturală a umanității. Chitara pe care o poartă după el spune mult mai multe povești decât vocea lui Estas Tonne, oamenii care au avut bucuria să o audă rămânând fascinați de călătoriile în care îi poartă.

Muzica lui Estas Tonne vine direct din inima sa de călător, punând laolaltă influențe din multe genuri muzicale precum latino, gypsy, muzică electronică și world music. Este de fapt lipsit de rost să încercăm să îl încadrăm într-un gen muzical, ci pur și simplu să admirăm cum sunetele venite din suflet se pot transforma în stări, sentimente sau amintiri.

Estas spune despre el că de fiecare dată când începe să cânte spațiul în care se află începe să se transforme în ceva magic, într-o liniște în care oamenii zâmbesc și se mișcă așa cum le dictează sufletul, într-un soi de zbor mistic care pornește din interior.

Deși muzica lui își îndeplinește cel mai bine misiunea atunci când este cântată în mijlocul oamenilor, Estas a înregistrat și albume pentru cei care nu reușesc să se bucure de prezența lui, încercând să păstreze aceeași energie din muzică live și pe materialul înregistrat.

Atunci când apăsați butonul de play vă sugerăm să îl ascultați pe Estas Tonne cu toată atenția și să vă lăsați purtați în călătoriile sale magice, observând ce stări sau sentiment trezesc în voi. Enjoy!

Trending