Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Dr. Dre lansează un album nou după 16 ani

Fanii lui Dr. Dre pot sărbători un eveniment mult-așteptat, lansarea unui nou album, după 16 ani în care Dre a jucat rolul omului din umbră pentru alți artiști, lăsând deoparte producțiile proprii. Noul album va fi de fapt un soundtrack pentru filmul care urmează a fi lansat la jumătatea lunii august, Straight Outta Compton.

Publicat

pe

│ FOTO: www.soulhead.com

Proiectul la care lucrează Dr. Dre de ceva vreme alături de Ice Cube este un film despre un grup de rap care revoluționează societatea din California din anii '80 prin muzica lor despre viața în cartier. Povestea din filmul "Straight Outta Compton" este inspirată din viața celor doi rapperi, acest film reprezentând cu siguranță un punct foarte important în viața și cariera lui Dr. Dre.

Având acest proiect în derulare, probabil dorința de a reveni pe piață cu un material audio a înflorit în Dr. Dre, acesta punându-se pe treabă și anunțând lansarea unui album după 16 ani de pauză.

După anunțul lui Dr. Dre aflăm că albumul se va numi "Compton - A Soundtrack" și îi va avea ca artiști invitați pe Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Eminem și alții cu care Dre a mai lucrat pe parcursul anilor. Piesele de pe album vor face parte din soundtrackul filmului despre care vă vorbeam mai devreme iar lansarea oficială va avea loc pe 7 august, pe iTunes.

Până apare albumul pe piață și filmul în cinematografe, să ne bucurăm de trailerul pentru Straight Outta Compton. Enjoy!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=OrlLcb7zYmw]

Trending