Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Disclosure a lansat o piesă nouă, "Willing & Able" ft. Kwabs - AUDIO

Disclosure a lansat un nou single de pe albumul ”Caracal”. Melodia se numește "Willing & Able" și este lansată în colaborare cu Kwabs, artistul englez care a concertat vara aceasta pentru prima oară în România, în cadrul Summer Well.

Publicat

pe

Disclosure - Willing & Able ft. Kwabs
Disclosure - Willing & Able ft. Kwabs

Disclosure continuă promovarea celui de-al 2-lea album de studio, ”Caracal”, prin lansarea unui single nou, intitulat "Willing & Able". Piesa este înregistrată în colaborare cu artistul britanic Kwabs, ajuns cunoscut la nivel internațional datorită hitului "Walk", Number One și în România. Albumul său de debut, "Love + War", va fi lansat în luna septembrie.

Anul acesta, Kwabs a concertat pentru prima oară în România. Galeria cu poze din cadrul show-ului desfășurat la Summer Well 2015 poate fi accesată aici.

Disclosure - "Willing & Able" ft. Kwabs - AUDIO

Noul album Disclosure, ”Caracal”, va fi lansat pe 25 septembrie. Într-o discuție cu Annie Mac de la BBC Radio 1, frații Lawrence au mărturisit că pentru noul material au colaborat cu artiști remarcabili.

„Sunt câțiva artiști grozavi pe noul album. Artiști din toate colțurile lumii.”

Cei doi și-au exprimat, de asemenea, dorința de a nu fi etichetați drept ”artiști house”.

„O piesă bună e o piesă bună, o poți cânta în orice stil și cu orice intrumente. Dacă sună bine bine, indiferent de genul muzical în care e interpretată, atunci e o melodie bună.”

Disclosure a lansat albumul de debut în 2013. „Settle” a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK, fiind certificat cu platină în aprilie 2014. Pe acest disc se regăsesc hiturile „Latch” și „White Noise„.

Comentează

Trending