Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Deva Premal și muzica ei vindecătoare

Deva Premal este o cântăreață născută în Germania, care prin muzica ei terapeutică aduce către oamenii moderni tradiții muzicale străvechi și în același timp lucrează pentru bunăstarea celor care o ascultă. Alături de Miten și Manuse, Deva călătorește prin lume pentru a oferi oamenilor câte puțin din magia ei.

V-ați întrebat vreodată de ce muzica este atât de importantă în viața oamenilor? Este clar că nu există om care să nu iubească să asculte muzică, iar diversitatea genurilor muzicale existente a apărut tocmai datorită diversității oamenilor de pe această planetă.

Ei bine, muzica este atât de iubită pentru că este terapeutică. Nu este doar o structură de sunete muzicale care provine din instrumente de diferite tipuri, ci pătrunde mai adânc de atât, în subconștientul nostru și în inimă, rezonând cu stările noastre interioare și având puterea să le transforme. Din aceste motive ni se schimbă gusturile muzicale în diferite perioade ale vieții, pentru că noi ne schimbăm în interior și odată cu starea noastră de spirit căutăm muzica potrivită care să rezoneze cu noi și care să ne aducă o stare și mai bună. Fiecare sunet are o vibrație care rezonează în fiecare din noi în feluri diferite.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=d63COahIpVM&w=600]

Deva Premal face muzică vindecătoare de aproape douăzeci de ani, iar cântecele ei sunt destinate oricărui tip de om, cu orice fel de preferințe muzicale, căci ea nu face muzică pentru a fi comercială, ci pentru a aduce o stare de bine în sufletele celor care o ascultă. Dacă ar fi să punem etichete, genul în care ar putea fi încadrată Deva Premal este New Age, dar în esență muzica sa este de natură meditativă, incorporând mantre Buddhiste și Sanskrite sau cântece sacre ale altor popoare în piese liniștitoare, acompaniate la chitară de partenerul ei, Miten.

Scopul muzicii celor doi este acela de a sluji zeiței muzicii și de a da mai departe tradiții străvechi către lumea modernă, de a reconecta omul rațional la sufletul său prin metode folosite din cele mai vechi timpuri care acum au devenit uitate. Mantrele sunt grupuri de sunete, silabe sau cuvinte care au o putere spirituală și psihologică prin repetiția lor, fiind folosite de mii de ani în principal în religiile orientale.

Astfel aflăm că există muzică vindecătoare pe care o putem adăuga playlistului nostru favorit, fiind siguri că vibrația sunetelor acesteia ne va ajuta să evoluăm către o stare de spirit mult mai bună și susținuta.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=usJl7oiZPnc&w=600]

Deva Premal alături de Miten și Manuse se vor afla București pe 23 octombrie pentru a oferi o doză din magia lor românilor care își doresc să îi asculte. Concertul va include piese de pe noul album, "Songs for Sangha" și va avea loc la Rin Grand Hotel la ora 19.30. Vă invităm să mergeți la concert și să vă bucurați de muzica Devei Premal observându-va corpul și stările pe parcurs ce ascultați.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Biletele pentru concertul "Violetta Live!" au fost suplimentate

În urma numeroaselor solicitări din ultimele săptămâni, biletele pentru concertul "Violetta Live!" au fost suplimentate. Show-ul inspirat de serialul pentru...

Închide