Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Dave Mustaine, "jignit și încântat în același timp" de aprecierile casei de discuri

Noul album Megadeth, așteptat pe piață anul acesta, a fost clasificat de către casa de discuri drept ”cel mai bun material al trupei din ultimii 15 ani”. Declarația, deși este una măgulitoare, l-a deranjat într-o oarecare măsură pe Dave Mustaine.
Dave Mustaine

Dave Mustaine

Pentru Dave Mustaine, complimentele sunt cu două tăișuri. Apreciat pentru noile piese de pe următorul album Megadeth, muzicianul s-a simțit ”jignit și încântat” în același timp.

"Casa de discuri tocmai ne-a spus că ce am înregistrat acum e cel mai bun material pe care l-am făcut în ultimii 15 ani. M-am simțit puțin jignit și încântat în același timp. E ca și cum cineva ți-ar spune: <<Wow, nu știam că poți să gătești atât de bine>>", a declarat Dave Mustaine pentru The Leader.

În cadrul aceluiași interviu, Mustaine a detaliat și subiectul plecării lui Chris Broderick și Shawn Drover.

"Trupele sunt organisme vii, așa că, uneori, atunci când ai 4 oameni ce nu împărtășesc aceeași viziune, trebuie să te întrebi ce e mai bine de făcut pentru formație, și nu pentru fiecare individ în parte. De asta am făcut niște schimbări. Tipii care i-au înlocuit (pe Broderick și Drover) sunt grozavi. Pentru mine, ”nașul” e Alice Cooper, hai să ne gândim câți tipi a avut el în trupă. Slayer a avut o grămadă de schimbări, Metallica a avut și ea modificări. Cu toții trecem prin aceste nefericite schimbări. Publicul va da verdictul când va asculta albumul."

Titlul și data lansării noului disc Megadeth nu au fost încă dezvăluite, însă mai jos puteți consulta tracklistul.

Tracklistul noului album Megadeth:

 1. Death From Within
 2. Fatal Illusion
 3. Conquer... Or Die!
 4. Lying in State
 5. Me Hate You
 6. The Emperor's New Clothes
 7. Dystopia
 8. Bullet to the Brain
 9. Last Dying Wish
 10. Post American World
 11. Look Who's Talking
 12. The Threat Is Real
 13. Poisonous Shadows
 14. Melt the Ice Away (Budgie cover)
 15. Foreign Policy (Fear cover)

Citește mai multe despre Dave MustaineMegadeth
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Neobișnuit: Yaybahar - un instrument din altă dimensiune

Există o mulțime de instrumente muzicale de care probabil nu ați auzit niciodată din pricina noutății lor și a dificultății...

Închide