Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

Cover artist: Well-Strung îi pun împreună pe Bach și pe Taylor Swift

Well-Strung este un cvartet de coarde alcătuit din patru băieți arătoși și talentați, care au ales să abordeze într-un mod diferit muzica pe care o cântă, prin a combina teme din piese ale unor compozitori celebri de muzică clasică cu piese pop care sunt pe val. Haideți să vedem ce le-a ieșit.

│ FOTO: Scott Henrichsen

Pentru că nu s-au lansat de foarte mult timp, băieții de la Well-Strung nu au foate multe coveruri în portofoliu, dar acelea pe care le-au pus cap la cap au strâns deja o mulțime de vizualizări și aprecieri.

Piesa lui Taylor Swift, "Blank Space", care a făcut furori în toată lumea, a fost folosită pentru unul dintre experimentele băieților, ei folosindu-și viorile, violoncelul și vocea pentru a face un mash-up între Bach și piesa deja menționată. Rezultatul este unul chiar simpatic și demn de respect, iar videoclipul este jucăuș, schimbând un pic perspectiva dată de Taylor Swift piesei.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=uIJNrj51JJI]

În afară de Taylor Swift, băieții de la Well-Strung au mai ales o divă pop pentru a-i reinterpreta o melodie, pe Kelly Clarkson, a cărei piesă "Since U Been Gone" au garnisit-o cu un pic de Mozart.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=JJTVSyt7eMQ]

Așteptam mai multe mash-upuri din partea celor de la Well-Strung. Până atunci vă urăm audiție și vizionare plăcută!

Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Elvis Presley și Royal Philharmonic Orchestra: "If I Can Dream" - AUDIO

"If I Can Dream", o piesă înregistrată de Elvis Presley în 1968, a fost reeditată pentru un album postum ce...

Închide