Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Cover artist: Well-Strung îi pun împreună pe Bach și pe Taylor Swift

Well-Strung este un cvartet de coarde alcătuit din patru băieți arătoși și talentați, care au ales să abordeze într-un mod diferit muzica pe care o cântă, prin a combina teme din piese ale unor compozitori celebri de muzică clasică cu piese pop care sunt pe val. Haideți să vedem ce le-a ieșit.

(foto: Scott Henrichsen)

Pentru că nu s-au lansat de foarte mult timp, băieții de la Well-Strung nu au foate multe coveruri în portofoliu, dar acelea pe care le-au pus cap la cap au strâns deja o mulțime de vizualizări și aprecieri.

Piesa lui Taylor Swift, "Blank Space", care a făcut furori în toată lumea, a fost folosită pentru unul dintre experimentele băieților, ei folosindu-și viorile, violoncelul și vocea pentru a face un mash-up între Bach și piesa deja menționată. Rezultatul este unul chiar simpatic și demn de respect, iar videoclipul este jucăuș, schimbând un pic perspectiva dată de Taylor Swift piesei.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=uIJNrj51JJI&w=600]

În afară de Taylor Swift, băieții de la Well-Strung au mai ales o divă pop pentru a-i reinterpreta o melodie, pe Kelly Clarkson, a cărei piesă "Since U Been Gone" au garnisit-o cu un pic de Mozart.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=JJTVSyt7eMQ&w=600]

Așteptam mai multe mash-upuri din partea celor de la Well-Strung. Până atunci vă urăm audiție și vizionare plăcută!

Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Elvis Presley și Royal Philharmonic Orchestra: "If I Can Dream" - AUDIO

"If I Can Dream", o piesă înregistrată de Elvis Presley în 1968, a fost reeditată pentru un album postum ce...

Închide