Urmărește-ne în Social Media

Diverse

Cover artist: Well-Strung îi pun împreună pe Bach și pe Taylor Swift

Well-Strung este un cvartet de coarde alcătuit din patru băieți arătoși și talentați, care au ales să abordeze într-un mod diferit muzica pe care o cântă, prin a combina teme din piese ale unor compozitori celebri de muzică clasică cu piese pop care sunt pe val. Haideți să vedem ce le-a ieșit.

Publicat

pe

│ FOTO: Scott Henrichsen

Pentru că nu s-au lansat de foarte mult timp, băieții de la Well-Strung nu au foate multe coveruri în portofoliu, dar acelea pe care le-au pus cap la cap au strâns deja o mulțime de vizualizări și aprecieri.

Piesa lui Taylor Swift, "Blank Space", care a făcut furori în toată lumea, a fost folosită pentru unul dintre experimentele băieților, ei folosindu-și viorile, violoncelul și vocea pentru a face un mash-up între Bach și piesa deja menționată. Rezultatul este unul chiar simpatic și demn de respect, iar videoclipul este jucăuș, schimbând un pic perspectiva dată de Taylor Swift piesei.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=uIJNrj51JJI]

În afară de Taylor Swift, băieții de la Well-Strung au mai ales o divă pop pentru a-i reinterpreta o melodie, pe Kelly Clarkson, a cărei piesă "Since U Been Gone" au garnisit-o cu un pic de Mozart.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=JJTVSyt7eMQ]

Așteptam mai multe mash-upuri din partea celor de la Well-Strung. Până atunci vă urăm audiție și vizionare plăcută!

Trending