Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Cover artist: Well-Strung îi pun împreună pe Bach și pe Taylor Swift

Well-Strung este un cvartet de coarde alcătuit din patru băieți arătoși și talentați, care au ales să abordeze într-un mod diferit muzica pe care o cântă, prin a combina teme din piese ale unor compozitori celebri de muzică clasică cu piese pop care sunt pe val. Haideți să vedem ce le-a ieșit.

│ FOTO: Scott Henrichsen

Pentru că nu s-au lansat de foarte mult timp, băieții de la Well-Strung nu au foate multe coveruri în portofoliu, dar acelea pe care le-au pus cap la cap au strâns deja o mulțime de vizualizări și aprecieri.

Piesa lui Taylor Swift, "Blank Space", care a făcut furori în toată lumea, a fost folosită pentru unul dintre experimentele băieților, ei folosindu-și viorile, violoncelul și vocea pentru a face un mash-up între Bach și piesa deja menționată. Rezultatul este unul chiar simpatic și demn de respect, iar videoclipul este jucăuș, schimbând un pic perspectiva dată de Taylor Swift piesei.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=uIJNrj51JJI]

În afară de Taylor Swift, băieții de la Well-Strung au mai ales o divă pop pentru a-i reinterpreta o melodie, pe Kelly Clarkson, a cărei piesă "Since U Been Gone" au garnisit-o cu un pic de Mozart.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=JJTVSyt7eMQ]

Așteptam mai multe mash-upuri din partea celor de la Well-Strung. Până atunci vă urăm audiție și vizionare plăcută!

Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Elvis Presley și Royal Philharmonic Orchestra: "If I Can Dream" - AUDIO

"If I Can Dream", o piesă înregistrată de Elvis Presley în 1968, a fost reeditată pentru un album postum ce...

Închide