Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Cover artist: Well-Strung îi pun împreună pe Bach și pe Taylor Swift

Well-Strung este un cvartet de coarde alcătuit din patru băieți arătoși și talentați, care au ales să abordeze într-un mod diferit muzica pe care o cântă, prin a combina teme din piese ale unor compozitori celebri de muzică clasică cu piese pop care sunt pe val. Haideți să vedem ce le-a ieșit.

│ FOTO: Scott Henrichsen

Pentru că nu s-au lansat de foarte mult timp, băieții de la Well-Strung nu au foate multe coveruri în portofoliu, dar acelea pe care le-au pus cap la cap au strâns deja o mulțime de vizualizări și aprecieri.

Piesa lui Taylor Swift, "Blank Space", care a făcut furori în toată lumea, a fost folosită pentru unul dintre experimentele băieților, ei folosindu-și viorile, violoncelul și vocea pentru a face un mash-up între Bach și piesa deja menționată. Rezultatul este unul chiar simpatic și demn de respect, iar videoclipul este jucăuș, schimbând un pic perspectiva dată de Taylor Swift piesei.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=uIJNrj51JJI]

În afară de Taylor Swift, băieții de la Well-Strung au mai ales o divă pop pentru a-i reinterpreta o melodie, pe Kelly Clarkson, a cărei piesă "Since U Been Gone" au garnisit-o cu un pic de Mozart.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=JJTVSyt7eMQ]

Așteptam mai multe mash-upuri din partea celor de la Well-Strung. Până atunci vă urăm audiție și vizionare plăcută!

Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Elvis Presley și Royal Philharmonic Orchestra: "If I Can Dream" - AUDIO

"If I Can Dream", o piesă înregistrată de Elvis Presley în 1968, a fost reeditată pentru un album postum ce...

Închide