Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Cele mai importante concerte de la Festivalul Internațional George Enescu vor fi transmise la cinema

Pentru prima dată în istoria Festivalului Internaţional George Enescu, iubitorii de muzică clasică din Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Piteşti, Oradea şi Cluj-Napoca vor avea ocazia să urmărească în direct o selecţie a celor mai importante concerte din cadrul evenimentului.
Festivalul Internaţional George Enescu, în direct în cinematografele din România

Festivalul Internaţional George Enescu, în direct în cinematografele din România

În intervalul 30 august – 20 septembrie, Grand Cinema & More, în colaborare cu cinci cinematografe partenere vor aduce Festivalul Internaţional George Enescu mai aproape de publicul din întreaga ţară.

Special pentru cei care nu au avut încă ocazia să îşi achiziţioneze bilete pentru Festival, sau pur şi simplu îşi doresc o experienţă alternativă de vizionare a spectacolelor, Grand Cinema & More le oferă posibilitatea de a-şi cumpăra bilete pentru transmisiunile în direct ale spectacolelor transmise în sălile de cinema.

Mai mult decât atât, cele cinci cinematografe partenere, Cityplex Constanţa, Cortina Digiplex din Oradea, Cinema Trivale din Piteşti, Cinema Victoria din Cluj-Napoca şi Aula Bibliotecii Universitare Eugen Tudoran din Timişoara vor difuza în direct spectacole selecţionate, participând astfel la consolidarea statutului de brand cultural apropiat de inimile românilor al Festivalului Internaţional George Enescu .

“Festivalul Enescu continuă direcția lansată începând cu ediția 2013 de a facilita accesul melomanilor la concertele din cadrul Festivalului. Este modul nostru de a ne deschide către un public cât mai larg și de a asigura accesul la concerte inclusiv celor care nu au reușit să își achiziționeze un bilet în sala de concert. Prin alinierea la noile tehnologii, Festivalul oferă, astfel, un acces cât mai larg la cultură, acces pe care îl considerăm foarte important”, a declarat Mihai Constantinescu, Director Executiv al Festivalului Internațional George Enescu.

Considerat a fi un adevărat brand cultural de țară, Festivalul duce mai departe valorile în care credea George Enescu: creativitate, generozitate și implicare.

Cea de-a XXII-a ediție a Festivalului Internațional George Enescu se va desfășura între 30 august și 20 septembrie 2015 și va aduce în capitală artiști și formații de nivel mondial care vor concerta pe scenele bucureștene timp de 22 de zile, Sala Palatului și Ateneul Român din București găzduind 58 de concerte în săli, precum și multe alte evenimente în aer liber.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
David Gilmour a realizat un cover după o baladă Beatles - AUDIO

David Gilmour a înregistrat un cover după o piesă din repertoriul The Beatles, "Here, There and Everywhere". Noua versiune a...

Închide