Urmărește-ne în Social Media

Diverse

Buzz - Bebelușul care cântă ca Justin Bieber

Talentul muzical poate fi cultivat de la cea mai fragedă vârstă, iar bebelușul de 15 luni Buzz este dovada clară a acestui lucru, cântând cot la cot "Baby" a lui Justin Bieber alături de tatăl său, Tom Fletcher, spre încântarea internautilor.

Publicat

pe

│ FOTO: Instagram

Tom Fletcher este un tătic foarte vesel și norocos alături de bebelușul său de 15 luni pe nume Buzz, cu care cântă cot la cot. Tom face parte din trupa McBusted, o trupă de pop-punk formată din membrii trupelor McFly și Busted, iar pasiunea lui pentru muzică va fi cu siguranță dusă mai departe de micuțul Buzz.

Sincronizarea celor doi este spectaculoasă pe melodia "Baby" a lui Justin Bieber, iar micuțul este de o drăgălășenie înduioșătoare, care va intra cu siguranță în competiție cu viralele cu pisicuțe de pe Youtube.

Justin Baber - a father/son duetBuzz does BieberWe discovered we can nail this song as a father/son duet! ;)

Posted by Tom Fletcher on Monday, August 10, 2015

Se pare că Tom și Buzz vor deveni din ce în ce mai populari pe Internet pe măsură ce micuțul va crește, având în vedere că "Baby" nu este singurul lor duet. Iată mai jos cum cântă împreună "Easy" a lui Lionel Ritchie. Multe înainte le dorim!

A video posted by TomFletcher (@tomfletcher) on

Trending