Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Kimbra
Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence

Britanicii de la Hacktivist sunt invitați să deschidă concertul Enter Shikari de la București

Enter Shikari vor concerta la Arenele Romane pe 5 octombrie, iar în deschiderea show-ului îi veți putea asculta pe britanicii de la Hacktivist, o trupă din zona rap-metal.

Enter Shikari la BESTFEST pe 7 iulie 2013

Formația britanică HACKTIVIST , unul dintre cele mai importante nume contemporane din zona rap-metal, se alătură headlinerilor de la ENTER SHIKARI în calitate de invitați speciali în cadrul concertului pe care trupa îl va susține la București, la Arenele Romane, în data de 5 octombrie 2015.

Hacktivist a fost întemeiată în anul 2011 și este cel mai emblematic nume din zona rap-metal. EP-ul de debut al grupului, self-titled-ul „Hacktivist”, a apărut în anul 2012 și a consacrat definitiv formația în rândul fanilor acestui gen, dar și a celor care savurează sonorități de djent, grime și nu-metal.

În mai 2014 formația, în calitate de invitați speciali, deschid concertele KORN din UK, fapt ce întărește convingerea că această trupă este într-o creștere foarte rapidă.

Hacktivist s-a remarcat prin utilizarea chitarelor cu 8 corzi și a chitarelor bas cu 6 corzi pentru a obține un sound distorsionat, întunecat, cu un volum masiv.

Hacktivist - Elevate

Pentru 2015, Hacktivist pregătește un nou disc, foarte așteptat de comunitatea metal. Primul single de pe acesta, „False Idols” a ajuns pe locul 1 în topurile internaționale la doar câteva ore după lansare.

Hacktivist completează line-up-ul evenimentului Enter Shikari de la București cu unul dintre cele mai importante nume contemporane din zona rap-metal.

Trupa britanică va concerta în premieră în România, în următoarea formula: Jermaine „J” Hurley - voce, Ben Marvin - voce, Tim „Timfy James” Beazley - chitară, voce, programming, Josh Gurner - bas și Richard Hawking - tobe.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Enter Shikari
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul single Lana Del Rey se numește "High by the beach" - ARTWORK

Lana Del Rey a dezvăluit titlul următorului single. Acesta se numește "High by the beach" și va fi lansat săptămâna...

Închide