Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Britanicii de la Hacktivist sunt invitați să deschidă concertul Enter Shikari de la București

Enter Shikari vor concerta la Arenele Romane pe 5 octombrie, iar în deschiderea show-ului îi veți putea asculta pe britanicii de la Hacktivist, o trupă din zona rap-metal.

Enter Shikari la BESTFEST pe 7 iulie 2013

Formația britanică HACKTIVIST , unul dintre cele mai importante nume contemporane din zona rap-metal, se alătură headlinerilor de la ENTER SHIKARI în calitate de invitați speciali în cadrul concertului pe care trupa îl va susține la București, la Arenele Romane, în data de 5 octombrie 2015.

Hacktivist a fost întemeiată în anul 2011 și este cel mai emblematic nume din zona rap-metal. EP-ul de debut al grupului, self-titled-ul „Hacktivist”, a apărut în anul 2012 și a consacrat definitiv formația în rândul fanilor acestui gen, dar și a celor care savurează sonorități de djent, grime și nu-metal.

În mai 2014 formația, în calitate de invitați speciali, deschid concertele KORN din UK, fapt ce întărește convingerea că această trupă este într-o creștere foarte rapidă.

Hacktivist s-a remarcat prin utilizarea chitarelor cu 8 corzi și a chitarelor bas cu 6 corzi pentru a obține un sound distorsionat, întunecat, cu un volum masiv.

Hacktivist - Elevate

Pentru 2015, Hacktivist pregătește un nou disc, foarte așteptat de comunitatea metal. Primul single de pe acesta, „False Idols” a ajuns pe locul 1 în topurile internaționale la doar câteva ore după lansare.

Hacktivist completează line-up-ul evenimentului Enter Shikari de la București cu unul dintre cele mai importante nume contemporane din zona rap-metal.

Trupa britanică va concerta în premieră în România, în următoarea formula: Jermaine „J” Hurley - voce, Ben Marvin - voce, Tim „Timfy James” Beazley - chitară, voce, programming, Josh Gurner - bas și Richard Hawking - tobe.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Enter Shikari
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul single Lana Del Rey se numește "High by the beach" - ARTWORK

Lana Del Rey a dezvăluit titlul următorului single. Acesta se numește "High by the beach" și va fi lansat săptămâna...

Închide