Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Bon Jovi către Mercury Records: "Sper ca muzica mea să vă cumpere locuri în față în iad" - AUDIO

După 32 de ani de colaborare cu Mercury Records, trupa Bon Jovi se desparte de această casă de discuri în termeni nu tocmai amiabili. Formația a compus o ultimă piesă pentru Mercury, intitulată ”Burning Bridges”, ale cărei versuri explică situația mai bine decât orice comunicat de presă: "Sper ca muzica mea să vă cumpere locuri în față în iad".

"Burning Bridges", albumul compus de Bon Jovi ”pentru fani” și lansat în urmă cu câteva zile, are o semnificație diferită de cea transmisă în presă. Discul a fost înregistrat de formație pentru a îndeplini o ultimă obligație contractuală față de Mercury Records, înainte de a rupe o colaborare ce a durat nu mai puțin de 32 de ani.

”Albumul "Burning Bridges" a achitat o obligație către Mercury Records. După 32 de ani, încheiem colaborarea. Aceasta este marea știre. Dacă ascultați piesa ”Burning Bridges”, înțelegeți exact ce s-a întâmplat”, a declarat Jon Bon Jovi.

Cu versuri precum: ”După 30 de ani de loialitate, ei te lasă să-ți sapi singur groapa””Acum poate veți învăța să cântați cu noi / Vă vom da jumătate din câștiguri” și ”Sper ca muzica mea să vă cumpere locuri în față în iad”, mesajul trupei este transmis fără perdea, cât se poate de acid și tranșant.

Ultima piesă Bon Jovi compusă pentru Mercury Records: ”Burning Bridges”

Deși în următoarele săptămâni, agenda trupei va fi încărcată de concerte, Bon Jovi lucrează deja la un nou album de studio, care va fi lansat în primăvara anului 2016.

"S-au întâmplat multe în ultima perioadă. Richie a plecat și acum a venit ruperea de casa de discuri. Sunt multe lucruri care să mă inspire în compunerea unor piese noi. Credeți-mă, noul album va fi bun. Va spune lucrurilor pe nume. Va fi un material cu care ne vom mândri primăvara viitoare, atunci când îl vom lansa", a spus cu multă convingere Jon Bon Jovi.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Avishai Cohen Trio revine în România pentru două concerte în cadrul Jazz Night Out

Pe 10 şi 11 octombrie, Jazz Night Out îl are ca invitat special pe Avishai Cohen. Artistul israelian supranumit și...

Închide