Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Bon Jovi către Mercury Records: "Sper ca muzica mea să vă cumpere locuri în față în iad" - AUDIO

După 32 de ani de colaborare cu Mercury Records, trupa Bon Jovi se desparte de această casă de discuri în termeni nu tocmai amiabili. Formația a compus o ultimă piesă pentru Mercury, intitulată ”Burning Bridges”, ale cărei versuri explică situația mai bine decât orice comunicat de presă: "Sper ca muzica mea să vă cumpere locuri în față în iad".
Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi

"Burning Bridges", albumul compus de Bon Jovi ”pentru fani” și lansat în urmă cu câteva zile, are o semnificație diferită de cea transmisă în presă. Discul a fost înregistrat de formație pentru a îndeplini o ultimă obligație contractuală față de Mercury Records, înainte de a rupe o colaborare ce a durat nu mai puțin de 32 de ani.

”Albumul "Burning Bridges" a achitat o obligație către Mercury Records. După 32 de ani, încheiem colaborarea. Aceasta este marea știre. Dacă ascultați piesa ”Burning Bridges”, înțelegeți exact ce s-a întâmplat”, a declarat Jon Bon Jovi.

Cu versuri precum: ”După 30 de ani de loialitate, ei te lasă să-ți sapi singur groapa””Acum poate veți învăța să cântați cu noi / Vă vom da jumătate din câștiguri” și ”Sper ca muzica mea să vă cumpere locuri în față în iad”, mesajul trupei este transmis fără perdea, cât se poate de acid și tranșant.

Ultima piesă Bon Jovi compusă pentru Mercury Records: ”Burning Bridges”

Deși în următoarele săptămâni, agenda trupei va fi încărcată de concerte, Bon Jovi lucrează deja la un nou album de studio, care va fi lansat în primăvara anului 2016.

"S-au întâmplat multe în ultima perioadă. Richie a plecat și acum a venit ruperea de casa de discuri. Sunt multe lucruri care să mă inspire în compunerea unor piese noi. Credeți-mă, noul album va fi bun. Va spune lucrurilor pe nume. Va fi un material cu care ne vom mândri primăvara viitoare, atunci când îl vom lansa", a spus cu multă convingere Jon Bon Jovi.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Avishai Cohen Trio revine în România pentru două concerte în cadrul Jazz Night Out

Pe 10 şi 11 octombrie, Jazz Night Out îl are ca invitat special pe Avishai Cohen. Artistul israelian supranumit și...

Închide