Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Biletele pentru concertul "Violetta Live!" au fost suplimentate

În urma numeroaselor solicitări din ultimele săptămâni, biletele pentru concertul "Violetta Live!" au fost suplimentate. Show-ul inspirat de serialul pentru copii difuzat de Disney Channel ajunge pentru prima oară în România pe 2 septembrie 2015.

Publicat

pe

Violetta Live 2015
Violetta Live 2015

După succesul extraordinar al serialului Disney Channel ”Violetta” și ca urmare a popularității turneului internațional Violetta în Concert din 2013-2014, The Walt Disney Company  a anunțat un nou turneu internațional în 2015, astfel Violetta Live urmând să ajungă și în București pe 2 septembrie 2015. Anunțat inițial pentru Arena Națională, spectacolul a fost mutat în Piața Constituției din capitală.

Bilete suplimentate pentru "Violetta Live!"

Primele patru categorii de bilete pentru acest concert au fost deja epuizate, organizatorii primind în continuare numeroase solicitări. Pentru a întâmpina cererea publicului, numărul de bilete disponibile la prețul de 275 de lei a fost suplimentat. Cei interesați, pot achiziționa aceste bilete online sau de la casele de bilete partenere.

Despre show-ul „Violetta Live

Primul concert ”Violetta” a fost pus în scenă la Teatro Gran Rex, în Buenos Aires, în martie 2013. Sub numele Violetta en Vivo, concertul a avut 77 de reprezentații și a fost vizionat de peste 250.000 de persoane din Buenos Aires. Acesta a fost urmat de primul turneu, Violetta in Concert, care a debutat în Asunción, Paraguay în septembrie 2013, după care s-a mutat în Europa unde au fost susținute 62 de spectacole în 15 orașe din Spania, Italia și Franța.

Show-ul „Violetta Live” de la București îi va avea ca protagoniști pe actorii din distribuția originală a serialului, printre care Martina Stoessel, care interpretează rolul Violettei. Alături de Martina pe scenă vor fi Jorge Blanco (Leon); Diego Dominguez (Diego); Facundo Gambande (Maxi); Mercedes Lambre (Ludmila); Candelaria Molfese (Camila); Samuel Nascimento (Broduey); și Alba Rico Navarro (Naty). Artiștii vor interpreta cele mai îndrăgite melodii din sezoanele 1 și 2, precum și En Gira din sezonul 3 al serialului Violetta.

Noul concert „Violetta Live” va include o trupă de nouă dansatori foarte energici, o formație de cinci instrumentiști, decoruri și lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante și costume uimitoare.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 2 septembrie 2015

Violetta Live

Loc
Piața Constituției
Comentează

Trending