Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo, în videoclipul ”Nu mă lăsa să-mi fie dor”A murit Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo. Muzicianul a avut COVID-19 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021)

Biletele pentru concertul "Violetta Live!" au fost suplimentate

În urma numeroaselor solicitări din ultimele săptămâni, biletele pentru concertul "Violetta Live!" au fost suplimentate. Show-ul inspirat de serialul pentru copii difuzat de Disney Channel ajunge pentru prima oară în România pe 2 septembrie 2015.
Violetta Live 2015

Violetta Live 2015

După succesul extraordinar al serialului Disney Channel ”Violetta” și ca urmare a popularității turneului internațional Violetta în Concert din 2013-2014, The Walt Disney Company  a anunțat un nou turneu internațional în 2015, astfel Violetta Live urmând să ajungă și în București pe 2 septembrie 2015. Anunțat inițial pentru Arena Națională, spectacolul a fost mutat în Piața Constituției din capitală.

Bilete suplimentate pentru "Violetta Live!"

Primele patru categorii de bilete pentru acest concert au fost deja epuizate, organizatorii primind în continuare numeroase solicitări. Pentru a întâmpina cererea publicului, numărul de bilete disponibile la prețul de 275 de lei a fost suplimentat. Cei interesați, pot achiziționa aceste bilete online sau de la casele de bilete partenere.

Despre show-ul „Violetta Live

Primul concert ”Violetta” a fost pus în scenă la Teatro Gran Rex, în Buenos Aires, în martie 2013. Sub numele Violetta en Vivo, concertul a avut 77 de reprezentații și a fost vizionat de peste 250.000 de persoane din Buenos Aires. Acesta a fost urmat de primul turneu, Violetta in Concert, care a debutat în Asunción, Paraguay în septembrie 2013, după care s-a mutat în Europa unde au fost susținute 62 de spectacole în 15 orașe din Spania, Italia și Franța.

Show-ul „Violetta Live” de la București îi va avea ca protagoniști pe actorii din distribuția originală a serialului, printre care Martina Stoessel, care interpretează rolul Violettei. Alături de Martina pe scenă vor fi Jorge Blanco (Leon); Diego Dominguez (Diego); Facundo Gambande (Maxi); Mercedes Lambre (Ludmila); Candelaria Molfese (Camila); Samuel Nascimento (Broduey); și Alba Rico Navarro (Naty). Artiștii vor interpreta cele mai îndrăgite melodii din sezoanele 1 și 2, precum și En Gira din sezonul 3 al serialului Violetta.

Noul concert „Violetta Live” va include o trupă de nouă dansatori foarte energici, o formație de cinci instrumentiști, decoruri și lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante și costume uimitoare.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noua piesă Lana Del Rey, "High By The Beach", este disponibilă online - AUDIO

"High By The Beach" a apărut pe internet înainte de lansarea oficială. În articol puteți asculta noul single Lana Del...

Închide