Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Biletele pentru concertul Goran Bregovic de la București au fost suplimentate

Goran Bregovic va concerta pe 29 august la Arenele Romane din București, în cadrul festivalului intercultural “Baro Foro”. Datorită interesului mare arătat de public pentru acest eveniment, organizatorii au suplimentat două categorii de bilete: VIP și cele fără loc, din fața scenei.

Publicat

pe

Goran Bregovic
Goran Bregovic │ FOTO: bregovic.canto.hr

Goran Bregovic a dat startul turneului internațional "If you don’t go crazy, you are not normal!”.  Pe 29 august, muzicianul va ajunge și la București, urmând a concerta în cadrul primei ediții a festivalului “Baro Foro”.

"Vreau să le reamintesc oamenilor că în secolul XXI trebuie să învățăm să trăim alături de oameni diferiți, care nu gândesc sau se comportă ca noi. În trecut era simplu, nu îți plăcea de cineva, mergeai la război, acum trebuie să învățam să trăim împreuna și este impotant pentru univers să avem diferite minorități și moduri de a gândi. Cred că pentru toată lumea este importantă educația, doar ea ne va conduce la normalitate.” - Goran Bregovic

Rona Hartner & Zurlia Orchestra vor deschide show-ul de pe 29 august cu un program balcanic gospel, iar după Provincialii, Zurlia Orchestra va continua cu un recital special, ce va încălzi atmosfera înainte de concertul Gipsy Casual.

Suplimentare bilete la concertul Goran Bregovic:

Biletele VIP și cele fără loc din fața scenei au fost epuizate. Pentru a întâmpina cererea publicului, organizatorii au suplimentat cu încă 100 de bucați fiecare dintre aceste două categorii.

  • În presale, bilete costă:
    • 165 de lei – Categoria A (VIP)
    • 105 de lei – Categoria B (în picioare, în fața scenei)
    • 65 de lei – Categoria C
  • În ziua concertului, biletele vor costa:
    • 185 de lei – Categoria A (VIP)
    • 125 de lei – Categoria B (în picioare, în fața scenei)
    • 75 de lei – Categoria C

Goran Bregovic este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști balcanici, legătura sa cu România fiind foarte strânsă. Cu o carieră de peste 45 de ani, a cucerit cu muzica sa ascultători din toate colțurile lumii, colaborând cu artiști ca Iggy Pop, Eugene Hutz (Gogol Bordello) sau Cesaria Evora.

Comentează

Trending