Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Biletele pentru concertul Goran Bregovic de la București au fost suplimentate

Goran Bregovic va concerta pe 29 august la Arenele Romane din București, în cadrul festivalului intercultural “Baro Foro”. Datorită interesului mare arătat de public pentru acest eveniment, organizatorii au suplimentat două categorii de bilete: VIP și cele fără loc, din fața scenei.
Goran Bregovic

Goran Bregovic

Goran Bregovic a dat startul turneului internațional "If you don’t go crazy, you are not normal!”.  Pe 29 august, muzicianul va ajunge și la București, urmând a concerta în cadrul primei ediții a festivalului “Baro Foro”.

"Vreau să le reamintesc oamenilor că în secolul XXI trebuie să învățăm să trăim alături de oameni diferiți, care nu gândesc sau se comportă ca noi. În trecut era simplu, nu îți plăcea de cineva, mergeai la război, acum trebuie să învățam să trăim împreuna și este impotant pentru univers să avem diferite minorități și moduri de a gândi. Cred că pentru toată lumea este importantă educația, doar ea ne va conduce la normalitate.” - Goran Bregovic

Rona Hartner & Zurlia Orchestra vor deschide show-ul de pe 29 august cu un program balcanic gospel, iar după Provincialii, Zurlia Orchestra va continua cu un recital special, ce va încălzi atmosfera înainte de concertul Gipsy Casual.

Suplimentare bilete la concertul Goran Bregovic:

Biletele VIP și cele fără loc din fața scenei au fost epuizate. Pentru a întâmpina cererea publicului, organizatorii au suplimentat cu încă 100 de bucați fiecare dintre aceste două categorii.

 • În presale, bilete costă:
  • 165 de lei – Categoria A (VIP)
  • 105 de lei – Categoria B (în picioare, în fața scenei)
  • 65 de lei – Categoria C
 • În ziua concertului, biletele vor costa:
  • 185 de lei – Categoria A (VIP)
  • 125 de lei – Categoria B (în picioare, în fața scenei)
  • 75 de lei – Categoria C

Goran Bregovic este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști balcanici, legătura sa cu România fiind foarte strânsă. Cu o carieră de peste 45 de ani, a cucerit cu muzica sa ascultători din toate colțurile lumii, colaborând cu artiști ca Iggy Pop, Eugene Hutz (Gogol Bordello) sau Cesaria Evora.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Goran Bregovic
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Playlist de la Barack Obama pentru cetățenii americani

Barack Obama și Casa Albă se gândesc la bunăstarea poporului american din toate punctele de vedere, chiar și cel muzical,...

Închide