Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Young Music Festival (powered by Crina Mardare), un nou concurs muzical adresat copiilor și tinerilor

Arenele Romane vor găzdui în perioada 17-19 septembrie 2015 prima ediție a celui mai mare festival-concurs de muzică din Romania prin care organizatorii își propun să transforme tinerele talente în adevărați artiști. Young Music Festival creează mediul perfect pentru tineri cu vârsta cuprinsă între 5 și 16 ani+ de a-și manifesta și dezvolta talentul cu ajutorul unei echipe de specialiști din industria muzicală.
Young Music Festival

Young Music Festival

Young Music Festival a luat naștere din dorința de a promova tineri cu un real potențial care își doresc să dea un suflu nou scenei românești prin calitatea muzicii și prin atitudine.

Timp de 3 zile, tinerii vor avea șansa de a cânta live și de a-și demonstra abilitățile pe scena Arenelor Romane pe care au cântat artiști de top atât autohtoni cât și internaționali. Aceștia vor putea interacționa cu oameni-cheie din industria muzicală din România, dar și din afară, având ocazia de a primi sfaturi și informații noi în tot ceea ce privește teoria și practica muzicală.

Selecțiile se vor face pe fiecare categorie de vârstă în parte, astfel:

  • Grupa I: 5-7 ani
  • Grupa II: 8-10 ani
  • Grupa III: 11-13 ani
  • Grupa IV: 14-16 ani
  • Grupa V: 16+

Festivalul se va desfășura în 4 etape:

  • Etapa de calificare: Până pe data de 5 septembrie, cei care doresc să particpe trebuie să trimită un filmulet demo (live) la adresa [email protected]
  • Preselecția: Cei care vor fi selectați, vor lua parte la o preselecție în prima zi a festivalului concurs. In 17 septembrie toți vor cânta live pe scena Arenelor Romane, momentul lor artistic fiind atent urmărit de un juriu profesionist.
  • Semifinale: Cei mai buni din Preselectie vor avea șansa de a se întrece în semifinalele de pe 18 septembrie
  • Finala: Pentru fiecare categorie de vârstă se vor califica câte 6 dintre ei, care se vor confrunta apoi în marea finala de pe 19 septembrie.

Juriul va acorda câte 3 premii și câte 3 mențiuni pentru fiecare categorie de vârstă. Tinerii vor cânta nu numai în fața juriului, dar și a publicului prezent, acesta din urmă putându-se bucura și de concertele unor artiști români și internaționali. Programul și regulamentul complet vor fi disponibile curând, odată cu inaugurarea site-ului oficial.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cover artist: Walk off the Earth

Din marea de cover artists de pe youtube, Walk off the Earth ies in evidență prin creativitate și joacă, iar...

Închide