Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra

YesWeDo prezintă albumul de debut "The Missed Sanctification" - AUDIO & VIDEO

YesWeDo este un nou proiect de metal alternativ, realizat de un muzician clujean, Zoltan Sebestyen. Primul album, "The Missed Sanctification" este lansat astăzi, 24 iulie, sub egida casei de discuri Hunnia Records.
YesWeDo

YesWeDo

La realizarea albumului de debut au contribuit Adam Markó (Special Providence, HU) la tobe si Richard Bordea (ex-Vespera, Costi Camarasan Band) la chitară. Chitara bas, voce, muzica, versuri și productie - Zoltan Sebestyen.

Primul single, "Hiding Place", beneficiază de un material video filmat la SuperSize Recording.

YesWeDo - "Hiding Place" - VIDEO

”Este un proiect profund personal. S-a născut fără constrângeri. E exact ceea ce a devenit în mod natural. N-am ținut cont de niciun considerent care ar fi putut deturna esența exprimării libere...” - Zoltan Sebestyen

Albumul de debut "The Missed Sanctification" poate fi ascultat integral pe SoundCloud.

YesWeDo - "The Missed Sanctification" - AUDIO

The Missed Sanctification” a fost înregistrat în perioada iunie-august 2014 la SuperSize Recording, Budapesta. Inginer de sunet (înregistrari, mix si mastering): Gábor Nóniusz.

Tracklist ”The Missed Sanctification” - YesWeDo:

  1. Hiding Place
  2. We Will Rise
  3. Partners
  4. In My Closet
  5. Dependence
  6. Yes We Do
  7. We Are The Temple
  8. Love Bomb
  9. Do You Understand
  10. Cosmic Jerusalem

Citește mai multe despre YesWeDo
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cristi Minculescu și Iris prezintă turneul ”Din nou împreună”

Cristi Minculescu și Iris pleacă în turneul „Din nou împreună” care va cuprinde 14 orașe din România, dar și Chișinău.

Închide