Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

UNTOLD Festival a strâns 53.000 de spectatori în prima zi

UNTOLD a strâns 53.000 de spectatori în prima zi de festival. Evenimentul a demarat pe 30 iulie cu Fedde Le Grand, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE și ATB.
DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE în prima zi la UNTOLD Festival

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE în prima zi la UNTOLD Festival │ FOTO: Mircea Roșca / UNTOLD Festival

UNTOLD Festival a început joi la Cluj Napoca. Concertele Fedde Le Grand, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE și ATB au strâns spectatorii pe Cluj Arena pentru ore bune de concerte energice și interactive. Apogeul serii a fost concertul celor doi frați DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE care au fluturat steagul României pe scenă.

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE la UNTOLD Festival

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE la UNTOLD Festival │ FOTO: Mircea Roșca / UNTOLD Festival

Elementul surpriză al festivalului fost scena inedită de pe Cluj Arena al cărei decor și structură reprezintă o premieră în România. Peste 100 de profesioniști au contribuit la realizarea scenei principale, printre care ingineri de scenă, structură, sunet, lumini, graficieni. Decorul scenei invită publicul să se lase purtat într-o lume plină de magie, să evadeze din cotidian pentru 4 zile, să se bucure de atmosfera plină de energie, unde personajele din basmele românești prin viață cu ajutorul inovațiilor tehnologice, până târziu în noapte.

Construcția scenei însumează 1.200 mp decor, 306 mp de ecrane video, 533 de lumini și proiectoare, efecte pirotehnice și 11 variante de proiectare. Potrivit organizatorilor, în echipa de producție au participat specialiști din echipele lui Armin van Buuren, Tiesto și Hardwell.

untold-festival-prima-zi-4-tom-odell

Tom Odell la UNTOLD Festival

Publicul a putut să descopere și zonele de relaxare și activitățile din cadrul Parcului Central. Restricțiile de trafic din oraș și recomandările de utilizarea parking-urilor UNTOLD râmân în vigoare.

UNTOLD Festival se va desfășura în perioada 30 iulie – 2 august, la Cluj-Napoca, și va aduce  pentru prima dată în România, pe aceeași scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. Pe scenele festivalului de la Cluj vor urca peste 150 artiști internaționali și naționali,  dintre care amintim: ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman și Gramatik.

Prima zi UNTOLD Festival

Prima zi UNTOLD Festival │ FOTO: Mircea Roșca / UNTOLD Festival MirceaRoșca

UNTOLD Festival este principalul proiect de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 - Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
1000 de rockeri cântă "Learn to Fly" pentru a-i aduce pe Foo Fighters în orașul lor

Poate cel mai frumos și emoționant mod de a chema o trupă să cânte într-un oraș este ceea ce au...

Închide