Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

Noi trupe confirmate la BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL

Lineup-ul BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL este completat de o nouă serie de artiști și trupe, printre care Nouvelle Vague, Narcotango și Moonlight Breakfast. Evenimentul se va desfășura în perioada 21 – 23 august 2015, în Parcul Herăstrău – intrarea Charles de Gaulle, Aleea cu trandafiri.
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL

De Phazz, Nouvelle Vague, Moonlight Breakfast, Narcotango, Kathrin DeBoer, We Singing Colors, Fantome, Dj K-LU, Jazu și Fanas au fost confirmate în cea de-a treia zi a BUCHAREST GeenSounds FESTIVAL, completând astfel lineup-ul evenimentului.

Duminică, 23 august, la Main Stage concertează trupa indie-pop We Singing Colors, artista Kathrin DeBoer din Sydney ce amestecă sound-ul jazz/soul cu o gamă eclectică de influențe, trupa argentiniană de electric tango Narcotango, formația retro-electro Moonlight Breakfast, artiștii francezi Nouvelle Vague cu ritmuri elegante de bossa nova și trupa de jazz De Phazz din Germania.

La Second Stage se vor auzi ritmurile contagioase de hip-hop, jazz și funk ale lui Fanas,  sunetele de neo soul piperate cu influențe pop, funk, jazz și bossa nova ale celor de la Jazú, K-LU va readuce la viață sample-uri din filme românești prin ritmuri de hip-hop instrumental și funk, iar trupa Fantome va cânta „culese din cartier”  – un concept inițiat de Subcarpați, amestecând hip-hop-ul cu folclorul românesc.

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL este un festival internațional efervescent, produs de NOA Event, care nu se rezumă doar la concertele de muzică eclectică live de la cele două scene, oferind publicului o alternativă inedită de petrecere a timpului liber: bazar cu branduri 100% românești, zonă de gastronimie internațională și zonă lounge. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului București, prin CreArt – Centrul de Creație, Artă și Tradiție.

Ediția din acest an aduce pe scenă nume precum: Asian Dub Foundation, Guano Apes, Fun Lovin' Criminals, Dubioza Kolektiv, Subcarpați & Orchestra, The Interrupters, Niște Băieți, Les Elephants Bizarres, Blue Nipple Boy, Danaga, ROA, Coma, Domino, Toulouse Lautrec, Pistol cu capse și ZOB, aceștia urmând să concerteze pe scenele BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL în primele două zile, 21 și 22 august.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Moonlight BreakfastNarcotangoNouvelle VagueWe Singing Colors
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fiul lui Nick Cave a murit după ce a căzut de pe o stâncă

O știre care cutremură întreaga industrie muzicală este cea a accidentului suferit de fiul lui Nick Cave, Arthur, care și-a...

Închide