Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Piesă nouă The Maccabees - "Spit It Out" - AUDIO

Trupa britanică The Maccabees a lansat o nouă piesă, intitulată "Spit It Out". Odată cu acest single, formația dezvăluite și tracklistul noului album, ”Marks To Prove It”.

Publicat

pe

The Maccabees
The Maccabees

"Spit It Out" este noul single The Maccabees de pe cel de-al 4-lea album de studio, "Marks To Prove It". Discul vine după o pauză de 3 ani de la materialul precedent, ”Given to the Wild” (2012), melodiile incluse pe acest album readucându-i pe cei 5 britanici la rădăcini.

„Aceste piese noi ne reamintesc motivul pentru care am pus pe picioare această trupă. Simțim entuziasmul de a face muzică iar asta ne face și pe noi să fim încântați”, a declarat chitaristul Hugo White.

The Maccabees - "Spit It Out" - AUDIO

Deși piesele finisate de pe noul album sunt pe placul membrilor trupei, procesul de creație a fost unul ”dureros”, ”traumatic” și ”complicat”.

"Cred că dacă ne-am fi întâlnit acum pentru prima oară și ne-am fi pus de acord să facem un album, sau dacă ne-am apuca acum să facem un album care să dureze atât de mult cât a durat ăsta (Marks To Prove It), cred că ne-am da bătuți, ajungând la concluzia că ceva nu merge", a declarat chitaristul Hugo White pentru NME.

"În fiecare săptămână simțeam că s-ar putea să nu terminăm niciodată albumul", l-a completat Felix White.

Din fericire pentru fanii The Maccabees, trupa a reușit să scoată la liman albumul "Marks To Prove It". Tracklistul este disponibil mai jos, cei intersați să-l achiziționeze având la dispoziție iTunes, Google Play, Amazon.

Tracklist "Marks To Prove It" - The Maccabees:

  1. 'Marks To Prove It'
  2. 'Kamakura'
  3. 'Ribbon Road'
  4. 'Spit It Out'
  5. 'Silence'
  6. 'River Song'
  7. 'Slow Sun'
  8. 'Something Like Happiness'
  9. 'WW1 Portraits'
  10. 'Pioneering Systems'
  11. 'Dawn Chorus'

Fanii The Maccabees din România vor putea asculta în cadrul Summer Well 2015 piese noi de pe acest album, trupa urmând a concerta la București la începutul lunii august. Formația va cânta, de asemenea, și la Festivalul Sziget de la Budapesta, ce se va desfășura în perioada 10 – 17 august.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri sâmbătă, 8 august 2015

Summer Well 2015

Loc
Domeniul Știrbey

Trending