Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Stuart Minion, rock star pe durata unui solo a la Van Halen - VIDEO

Stuart Minion, unul dintre îndrăgitele personaje ale filmului de animație ”Minions”, devine un veritabil rock star atunci când începe să cânte la chitară. În clipul din articol îl puteți urmări interpretând cu mult patos unul dintre solo-urile lui Van Halen, din piesa "Eruption".
Stuart Minion cântă ”Eruption” (Van Halen)

Stuart Minion cântă ”Eruption” (Van Halen)

Nu oricine poate reuși un solo la chitară a la Van Halen, și cu atât mai puțin din prima încercare. Stuart Minion, însă, pare să fie una dintre puținele excepții. Evident, fiind un personaj animat, dificultatea nu are legătură cu producerea notelor muzicale, ci cu abilitatea realizatorilor filmului de animație de a reda emoția interpretării.

Considerând simpaticele strâmbături ale lui Stuart Minion, în contrast cu dezmățul de pe scenă, tipic starurilor rock, noi credem că realizatorii animației au făcut o treabă destul de bună în a transmite patosul și umorul necesare unui moment savurabil atât pentru fanii genului muzical, cât și pentru fanii Minions. De admirat este și alegerea acestei scurte porțiuni din piesa "Eruption", segmentul readucând în atenția publicului măiestria lui Van Halen.

VIDEO: Stuart Minion, solo la chitară pe ritm Van Halen

Acest clip cu solo-ul de chitară al lui Stuart este inclus și în filmul ”Minions”, ce a debutat în cinematografe pe 10 iulie. Personajele principale ale peliculei sunt Stuart, Kevin și Bob Minion, ce sunt recrutați de Scarlet Overkill și soțul ei pentru o misiune ce are ca scop cucerirea lumii. Animația îi are în distribuție pe Michael Keaton, John Hamm (din serialul ”Mad Men”), Steve Carell și Sandra Bullock.

Citește mai multe despre Eddie Van Halen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Joe Satriani a lansat "Shockwave Supernova", piesa ce dă titlul celui de-al 15-lea album - AUDIO

Joe Satriani a lansat piesa ce poartă numele noului său album, "Shockwave Supernova". Discul va fi promovat anul acesta în...

Închide